1 dk. Serkan KÖSE 06.07.2021

PlayStation Plus Temmuz 2021 Oyunları İndirilebilir

Sony’nin PlayStation kullanıcıları için sunduğu PlayStation Plus abonelerinin Temmuz 2021 dönemi oyunları artık indirilebilir. İşte PlayStation Plus abonelerinin Temmuz 2021 döneminde indirebilecekleri oyunlar. 

PlayStation’ın bilindiği üzere PlayStation Plus isimli bir abonelik servisi bulunuyor. Bu özel servisle birlikte oyuncular her ay ücretsiz oyunlara sahip olup, PlayStation Plus aboneliğinin getirdiği diğer abonelik faydalarından yararlanabiliyor. Kısa bir süre önce Sony, PlayStation Plus aboneli için Temmuz 2021 dönemi oyunlarını indirmeye sundu. 

Sony’nin PlayStation Plus Temmuz 2021 oyunlarına baktığımızda bu ay PlayStation 5 oyun konsolu sahiplerinin daha avantajlı olduğunu dile getirebiliriz. Temmuz 2021 oyunlarına baktığımızda A Plague Tale : Innocence oyununun yeni nesil konsol sürümünün PlayStation 5 için indirmeye sunulduğunu görüyoruz. Bunun dışında Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds ve +Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown hem PS4 hem de PS5 sahipleri için indirmeye sunuldu.

Şu andan itibaren PlayStation Plus aboneleri Temmuz 2021 oyunlarını indirebiliyor. Eğer ki yukarıda belirtilen oyunları 3 Ağustos tarihine kadar kütüphanenize eklerseniz, PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece bu oyunları oynamaya devam edebileceksiniz. PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunları ise 28 Temmuz 2021 tarihinde belli olacak. Bakalım Sony’nin Ağustos 2021 döneminde vereceği ücretsiz oyunlar neler olacak?

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al