1 dk. Serkan KÖSE 05.08.2021

Tom Clancy’s XDefiant Oyununun Oynanış Videosu Yayınlandı

Yayıncılığını Fransa merkezli Ubisoft’un üstlendiği geliştiriciliğini ise Ubisoft San Francisco’nun yaptığı Tom Clancy’s XDefiant’tan oynanış videosu geldi. Peki oyun bizlere neler sunacak?

Kanada ve Amerika’da oyuncular tarafından kapalı beta olarak test edilen Tom Clancy’nin yeni oyunu Tom Clancy’s XDefiant’tan oynanış videosu geldi. Bu sürümün son sürüm olmadığını ve daha da geliştirileceğini belirtmemizde yarar var. Yayınlanan video oyunculara fikir vermesi anlamında ise büyük öneme sahip.

Tom Clancy’s XDefiant oyunu 6v6 oynanan arena shooter oyunu olarak karşımıza çıkıyor. F2P olarak sunulacak oyunda Tom Clancy oyunlarından da aşina olduğumuz karakterler bulunuyor. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak olsa da oyunun ne zaman çıkacağı belirsizliğini koruyor.

Pek çok oyun modu ile birlikte gelecek olan oyunda oyuncular karakterlerini kişiselleştirebilecek ve farklı karakter sınıfları arasında geçiş yapabilecek. Karakter sınıfları ile gelecek olan güncellemelerle birlikte artacak. Oyunda şimdilik Wolves, Outcasts, Cleaners, ve Echelon sınıfları bulunuyor. Oyunun oynanış fragmanını ise yazımızın sonundan izleyebilirsiniz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al