3 dk. Esporlab 28.11.2020

Xbox All Access Türkiye’ye Geliyor

Microsoft hizmetleri arasında en sevilen xbox all access Xbox Series X ve Series S ile Xbox All Access Türkiye’ye Geliyor. Türkiye’ye gelişi ile ilgili konuşan Xbox Türkiye yetkilisi Halil Gökoğlu, tüm gelişmelerle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Türk oyuncular Xbox serilerine artık taksit ödeyerek sahip olabilecekler.

Xbox Series X ile Series S Serisi Piyasada

ABD teknoloji devi olan Microsoft tarafından en yeni oyun konsolları arasına giriş yapan Xbox Series X, Series S piyasaya sürüldü. Türkiye ve diğer ülkelerde yer alan kullanıcılar bu yeni oyuna sahip olmanın heyecanını yaşıyor. Birçok ülke oyun konsoluna ulaşım konusunda sıkıntı yaşamıyor. Bunun nedeni ise xbox all access ile yeni bir Xbox oyun konsoluna sahip olma imkânı tanıyan Microsoft satın almayı kolaylaştırıyor.

Xbox All Access Türkiye’den Talep Aldı

Xbox All Access genel itibari ile Türkiye’de verilen bir hizmet değil ancak hizmet Türkiye tarafından talep gördü. Bu talep sonrasında ise son gelişmelere bakılırsa Türkiye’ye gelecek olan seri, kullanıcılar tarafından bekleniyor. Bu anlamda alt yapı çalışmalarının gerekliliğini vurgulayan Halil Gökoğlu, tüm çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi veriyor. Peki, bu çok konuşulan Xbox All Access nedir?

Xbox All Access Türkiye'ye Geliyor

Xbox All Access 

Xbox All Access

Günümüzde birçok oyun konsolu satın alma işlemi nakit ve kredi kartı ödemeleriyle sağlanıyor. Geliştirilen yeni uygulama ile yeni Xbox All Access serileri olan Xbox Series X ve Xbox Series S modellerini almak için taksit imkânından yararlanılabiliyor. Bu şekilde alınan oyun konsolu serisi için Microsoft’a borçlanılıyor. Şirket tarafından size destek amaçlı olarak finansal kuruluş desteği alınıyor.

Xbox Series X ve Xbox Series S Maliyetini Fazla Bulanların Tezi Çürüdü

Bazı oyuncular tarafından belirtilen rakamlara yeni bir PC toplanabilir düşüncesini çürütecek bazı detaylar ortaya çıktı. Diğer aynı türde PC fiyatlarından %70 ucuz olan xbox all access avantaj bakımından taksit imkânı sunuyor. Aynı zamanda hizmet içeriğine dâhil olarak Game Pass Ultimate aboneliği paketi veriliyor. Tek ödeme ile hem taksitle bir Xbox sahibi oluyorsunuz hem de ücretsiz oyun aboneliği paketinden yararlanıyorsunuz.

Xbox All Access Fiyatları

İki türlü avantaja sahip olan oyuncuların keyifli bir oyun oynayabilmeleri adına büyük alt yapı çalışmaları hazırlayan Microsoft, kredi desteği almak adına hızlı bir şekilde görüşmelere başladı.

Fiyatlar;

  • 24 ay taksitli
  • Aylık 35 dolar
  • Game Pass Ultimate 2 yıl için 840 dolar
  • ABD satış fiyatı 499 dolar
  • Öngörülen Türkiye toplam tutar 8.299 TL
  • Öngörülen 24 ay taksitli Türkiye aylık ödeme tutarı 345 TL

Türkiye’ye gelmesi halinde öngörülen rakamlar, %0 faiz olması durumundadır. Bu farazi bir sonuç olduğundan son durum için alt yapı çalışmalarını beklemek en mantıklı ve doğru seçim olacaktır.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al