1 dk. Serkan KÖSE 21.03.2021

Oyun Odaklı OnePlus 9R 5G Ufukta Göründü!

Çin merkezli teknoloji şirketi OnePlus’ın oyun odaklı OnePlus 9R 5G modeli ufukta göründü. 

Ürettiği fiyat performans odaklı akıllı telefon modelleriyle adından söz ettirmeyi başaran OnePlus’ın yeni akıllı telefonu olacak olan OnePlus 9R 5G modeli detaylanmaya başldı. Kısa bir süre içerisinde duyurulacak olan OnePlus 9 serisi Hasselblad kamera ile birlikte gelecekken 9R 5G modeli ise oyuncu odaklı bir akıllı telefon olacak. 

Oyun Odaklı OnePlus 9R 5G Neler Sunacak?

Çin merkezli teknoloji şirketi OnePlus’ın OnePlus 9R 5G modeli OnePlus 9 serisinden farklı olarak oyunculara yönelik geliştirilen aksesuarlarla birlikte gelecek. Bunlardan birisi görsellerde de görülenilen tetik tuşları olarak karşımıza çıkıyor. OnePlus’ın bu aksesuarları tüm seri için mi yoka sadece OnePlus 9R 5G modeli için mi çıkartacağı şimdilik bilinmiyor. 

oyun-odakli-oneplus-9r-5g-ufukta-gorundu

Gücünü Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 888 işlemcisinden alıp almayacağı şimdilik bilinmeyen OnePlus 9R 5G modelinin iddialı özelliklerle birlikte geleceği ve oyuncular için sorunsuz oyun deneyimi yaşatacağı OnePlus tarafından belirtiliyor. Bu anlamda özellikler konusunda net bir açıklama yapılmamış olsa da telefonunun daha iyi bir performans sunan batarya, ekran ve işlemci özelliklerinin yanında yüksek kaliteli ekran ile birlikte geleceği düşünülüyor. 

Bir diğer yandan telefonunu diğer marka akıllı telefon modellerinde de bulunan ve performansı optimize eden yazılımlar ile birlikte geleceği de söyleniyor. Son olarak akıllı telefon modelinden yoğun titreşim tecrübesinin ve çok daha iyi bir ses işlemcisinin olacağı da belirtiliyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al