1 dk. Serkan KÖSE 23.03.2021

Oyunseverlere Müjde ARAM League of Legends : Wild Rift’e Geliyor!

ARAM League of Legends : Wild Rift’e geliyor. League of Legends Wild Rift oyuncuları nihayet yeni güncelleme ile birlikte ARAM moduna erişebiliyor. 

League of Legends : Wild Rift oyuncuları nihayet gelen 2.2 yaması ile birlikte oyuncuların en sevdiği modlardan birisi olan ARAM oyuna eklendi. Güncelleme notlarına göre ARAM oyuna eklenen bir sınırı süre modu olarak karşımıza çıkıyor. Ekip önce tüm bölgeler için bir test uygulayacağını belirtiyor. 

ARAM League of Legends : Wild Rift’e Geldi!

ARAM modu bilindiği üzere League of Legends’ın son derece popüler bir modu olarak karşımıza çıkıyor ve oyunculara da hızlı ve daha rahat bir deneyim yaşatıyor. ARAM modunu kısaca özetlemek gerekirse, bu modda oyuncular 10 oyuncunun tümünün savaşacağı tek bir koridora sahip. Ek olarak şampiyonlar rastgele atanır. 

Kartopu atılan sihirdir büyüsüde bu mod ile birlikte Wild Rift’e de geliyor. Bu sihirdir büyüsü, oyunculara hedeflerine doğru atılmadan önce bir kartopu ile işaretleyerek düşmanlarına olan mesafeyi de kapatabiliyor. 

oyunseverlere-mujde-aram-league-of-legends-wild-rifte-geliyor

Wild Rift’teki geliştirici ekip ilk sunumlarında PC modunda bulunan özelliklerin eksikliğinin yanında dengeleme sorunlarının da yaşanacağını düşünüyor. Bunun yanında, geliştirciler test aşamalarında bu sorunların bazılarını çözmesi ve oyuna daha fazla özellike getirmeyi planlıyor. 

ARAM birden çok yeni şampiyona, görünüm, yeniden tasarlanan yeni bir sırlama sistemi ve oynanış değişiklikleri olmak üzere yeni güncellemele ve değişikliklere sahip. Bu nedenle oyunu sevenlerin mutlaka ARAM modunu denemesinde yarar var. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al