1 dk. Serkan KÖSE 25.05.2021

PC’de Metro Exodus: Enhanced Edition Tüm DualSense Özelliklerini Destekliyor

PC platformunda Metro Exodus: Enhanced Edition tüm DualSense özelliklerini destekliyor.

Geliştiriciliğini 4A Games’in üstlendiği ve yayıncılığını ise Deep Silver’ın yaptığı 2019 yapımı Metro Exodus’un yenilenmiş versiyonu olan Metro Exodus Enhanced Edition oyunu geçtiğimiz haftalarda PC platformu için çıkmıştı.

Oyunun yenilenmiş sürümü, pek çok grafiksel geliştirme ile birlikte gelmiş olsa da oyuna yeni desteklerin de eklendiği ortaya çıktı. Yayımlanan son güncelleme ile birlikte artık oyuncular PlayStation 5 kontrolcüsü olan DualSense’i Metro Exodus : Enhanced Edition oyunu ile birlikte kullanabilecek ve bunu tüm DualSense özellikleriyle yapacak.

Bilindiği üzere Steam’e DualSense kontrolcü desteği, geçtiğimiz aylarda gelmişti. Bu destek DualSense’in en sevilen özelliklerinden birisi olan dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik tuşları desteğini kapsamıyordu. Metro Exodus: Enhanced Edition son güncellemesiyle birlikte PC’de bu özellikler artık kullanılabiliyor. Metro Exodus’un PC platformunda bu desteği sunan ilk oyun olduğunu belirtmemizde yarar var. Son olarak Metro Exodus Enhanced Edition oyunu 18 Haziran tarihinde PlayStation 5 oyun konsolu için de yayınlanacak ve DualSense’in bu özellikler PlayStation 5 oyun konsolunda da kullanılabilecek. Metro Exodus Enhanced Edition DualSense oynanış videosuna ise yazımızın sonundan ulaşabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al