1 dk. Serkan KÖSE 19.07.2021

Pek Çok PlayStation Oyunu PC’ye Geliyor

Sony bilindiği üzere bir süredir PlayStation özel oyunlarını PC’ye getirmek için çalışmalar yürütüyordu. PlayStation’ın pek çok oyunu PC’ye geliyor ancak bazı oyunlar listede değil. 

Xbox oyun konsolunun aksine daha çok konsoluna çıkarttığı özel oyunlarla adından söz ettiren PlayStation bilindiği üzere son zamanlarda bazı oyunlarını PC’ye getirmek için hamleler yapıyor. Sony’nin bu girişimi ilk olarak Horizon Zero Dawn ve Days Gone oyunları ile olmuştu. Oyuncular bu oyunların dışında bazı özel PlayStation oyunlarının da PC’ye gelmesini istiyor ki bu oyunların başında Bloodborne oyunu yer alıyor. 

Bloodborne Oyunu İçin Kötü Haber

FromSoftware oyunlarının veri madenciliği ve modları ile adından söz ettiren Lance McDonald, kısa bir süre önce ortaya bir iddia attı. McDonald’ın iddiasına göre pek çok PlayStation oyunu PC’ye gelecek ancak bu oyunlar arasında Bloodborne oyunu yer almayacak. 

McDonald hangi oyunların PC’ye geleceği konusunu ya da Bloodborne oyununun neden PC’ye gelmeyeceği konusunu ise açıklamadı. McDonald bilindiği üzere daha önce de FromSoftware hakkında pek çok doğru bilgi sızdırmıştı ve bu nedenle güvenilir bir kaynak olarak görülüyor. Sony’nin PC’ye getireceği PlayStation özel oyunlarının ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al