2 dk. Esporlab 07.01.2021

Pelin Baynazoğlu Kimdir? (Pqueen)

Pelin Baynazoğlu diğer adıyla Pqueen kimdir? ; video, spor üzerine canlı bir görsel sunan bir platform olan Twitch’de ünlenerek şimdiki konumuna ulaşmış bir kişidir. 1992’de Ankara’da doğmuştur. Ankara’da çocukluğunu geçirmiştir. Memur bir ailenin çocuğudur. Oyun oynayarak yayıncılığa başlayan Baynazoğlu kısa zaman içerisinde kendini geliştirerek tanınan yüzler arasına girmiştir. İlk olarak oynadığı oyunlarla tanınan Pelin, bir zamanlar dansta da büyük başarılara imza atmıştır. Dans konusunda oldukça yetenekli işlerde bulunmuş. Dans topluluğunda ve TRT’de profesyonel olarak bulunmuştur. Oyunlar oynayarak ve dans etme tutkusundan sonra kendine bir kamera edinip yayıncılığa atılmıştır.

[affiliate_news id=”2937″]

Pelin Baynazoğlu (Pqueen) Kimdir?

Pelin Baynazoğlu 1992 Ankara doğumludur. Annesi İzmir’de doğup büyümüştür. Babası da Rize’de doğmuştur. Memur bir aileye sahip olan Pelin Baynazoğlu, çocukluğunu Ankara’da geçirmiştir.

Pelin Baynazoğlu’nun Eğitimi

Pelin Baynazoğlu 1992’de Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğlenceli ve yetenekli bir yayın oyuncusudur. Kütahya’da pedagoji üzerine formasyon almıştır. İşletme bölümünü bitirmiştir ve alanında yükseklisans yaparak bunu taçlandırmıştır. Her zaman hedefi daha çok yükselebilmek olmuştur.

Pelin Baynazoğlu’nun Başarıları

Pelin Baynazoğlu, bir anda yükselen yıldız konumuna gelmiştir. İlk olarak internet kafede oyun oynayarak medya sektörüne adım atmıştır. Küçük yaşlardan beri dans topluluklarında profesyonel bir şekilde yeteneğini icra etmiş. Arkadaşlarının ısrarıyla eğlenceli içerik yayıncısı olmaya karar vermiştir. İlk olarak bir program yarışmasıyla başlayan Pelin kısa sürede yankı uyandırmıştır. En çok tıklanan ve izlenen yayıncılar arasına girmiştir.

Twitch’de bu yayınlarına devam eden Pelin, sevimli ve yetenekli bir içerik üreticisidir. Kamera alarak yayıncılığa başlamış ve kısa sürede üst seviyelere yükselerek birçok kişiye ulaşabilmiştir. Eğlenceli ve güzel vakit geçirilebilen yayınlarıyla geniş kesimlere ulaşarak insanların zaman ayırabilecekleri kalitede işler yapmıştır. Amacı, daha çok insanla buluşabilmektir.

Pelin Baynazoğlu’nun En Sevdiği Ve En Başarılı Olduğu Oyunlar

Samimi, içten yaptığı yayınlarıyla kısa sürede binlerce kişiye ulaşan Pelin Baynazoğlu, yayıncılıktan önce oyun oynayarak bu işe başlamıştır. Neredeyse tüm oyunları iyi oynayan Pelin, ilk olarak bazı oyunları oynayarak yükselmiştir.

Bu oyunlar şöyledir;

  • Gta Vice City; bu oyun onun oynadığı ilk oyundur. Her zaman yeri onda farklıdır.
  • Cs Go; bu oyunu oldukça yetenekli bir şekilde oynuyor.
  • Sims
  • Players Unknowns Battleground

Bunların yanında neredeyse çıkan tüm oyunları iyi ve yetenekli bir şekilde oynuyor. Amacı, oyunla başlayan ve yayıncılık hayatıyla devam eden bu serüveninde insanlara eğlenceli vakit geçilebilmektir.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al