2 dk. Serkan KÖSE 29.03.2021

Pelin Pqueen Baynazoğlu Twitter Üzerinden Tehdit Edildi!

Son günlerin en çok konuşulan yayıncılarından birisi olan Pelin Pqueen Baynazoğlu, Twitter üzerinden tehdit edildi. Twitch Türkiye’nin sevilen yayıncılarından olan Pqueen, kendisine hakaret edip, tehdit eden bir kullanıcıya cevap verdi. 

Türkiye’nin en çok izlenen kadın Twitch yayıncılarından birisi olan Pqueen, 27 Mart Cumartesi günü attığı Tweet’te İzmir’in Konak ilçesinde çocuk yaşta 5 aylık hamile olan 17 yaşındaki Sezen Ünlü’nün bıçaklanarak katledilmesinin ardından düşüncelerini paylaşmıştı. Pqueen’in bu tweeti altında yine Pqueen’e hakaret ve tehdit söylemleri yapıldı. 

pelin-pqueen-baynazoglu-twitter-uzerinden-tehdit-edildi

Pelin Pqueen Baynazoğlu Twitter Üzerinden Bir Kullanıcı Tarafından Tehdit Edildi!

Twitter üzerinden Sezen Ünlü’nün katledilmesi hakkında “Yer yarılsa da dibine girseniz! Hepimize her birimize mutluluğu haram ettiniz haram! #SezenÜnlü” söylemlerinde bulunan Pqueen’e, @BekimGunner isimli bir kullanıcının ilk önce hakaret daha sonra ise “Öyle bir susacaksın ki bir gün görürsün” diyerek, başarılı yayıncıya tehditler savundu. 

Bu tehditlere hem sevilen yayıncı hem de yayıncının sevenleri tepki gösterdi. Pqueen, gönderdiği ilk tepki Tweet’inde “Gel sustur bakalım aslan! Size rağmen yaşamayan, konuşmayan sizin gibi olsun!” sözleri ile yanıt verirken, daha sonra attığı Tweet’lerde “Herif açık açık tehdit ediyor, bu kadar rahat işte işkembeleri bunların!” ve “Bekim’e beni engelleyip tweetleri silme bile ss alındığını kim söyleyecek?” dedi. 

Olayın ardından Pqueen’e hakaret eden kişi kendisine tepki gösteren insanlara küfür ve taharetler ile cevap verirken kullanıcı kısa süre içerisinde kullanıcı adını değiştirdi. Ünlü Twitch yayıncısı daha sonrasında paylaştığı Tweet’lerde kendisine hakaret eden ve tehditler savuran kişinin, daha önceden kendisine oldukça dostça paylaşımda bulunduğunu gösteren Tweet’ler gönderdiği ekran görüntüleri paylaştı. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al