1 dk. Serkan KÖSE 24.04.2021

People Can Fly Phosphor Studios’u Satın Aldığını Açıkladı

People Can Fly Phosphor Studios’u satın aldığını duyurdu. Phosphor Studios 2009 yılından itibaren oyunlar üretmeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce Outriders oyununu satışa sunan People Can Fly şimdi de yeni bir satın alımla gündeme geldi. People Can Fly tarafından yapılan açıklamada, Phosphor Studios’un satın alındığı açıklandı.

People Can Fly Phosphor Studios’u Satın Aldı

Phosphor Studios oyun stüdyosu oyun sektörünün tanınmış isimlerinden birisi olan People Can Fly tarafından satın alındı. 2009 yılında kurulan Phosphor Studios kurulduğu günden bugüne pek çok oyuna imza atan orta halli bir oyun stüdyosu olarak dikkat çekiyor. People Can Fly’ın Phosphor Studios’ı satın almasıyla birlikte stüdyonun ismi de People Can Fly Chicago olarak değiştirildi. Gerçekleşen bu satın alımla birlikte People Can Fly’ın dünyanın 7 farklı noktasında toplamda 320’nin üzerinde çalışanı olmuş oldu.

people-can-fly-phosphor-studiosu-satin-aldigini-acikladi

Satın alımın ardından Phosphor Studios’un CEO’su Justin Corcoran açıklama yaptı. Corcoran’ın yaptığı açıklamada bu satın alımla birlikte kendileri için yeni bir sayfanın açıldığı belirtildi. People Can Fly’a katıldıkları için çok heyecanlı olduklarını dile getiren CEO Corcoran, amaçlarının stüdyonun ABD’deki varlığını güçlendirmek olduğunu dile getirdi. Son olarak Phosphor Studios’un CEO’su Justin Corcoran satın alım sonrasında People Can Fly’ın küresel büyüklükte bir stüdyo olabilmesi için de ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirtti. People Can Fly Gears of War, Fortnite: Save the World, Bulletstorm: Duke of Switch Edition ve Outriders oyunlarının yapımcılığını üstlenmişti.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al