1 dk. Serkan KÖSE 28.04.2021

PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 Oyunu Geliştirme Aşamasında

PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 oyunu geliştirme sürecinde pek PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 oyunu nasıl olacak?

2017 yılında yayınlanan ve yayınlandıktan sonra Battle Royale oyun türüne farklı bir bakış açısı kazandıran PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun devam oyunu geliyor. Geliştiriciler PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 oyununun geliştirilmesi sürecine başladı.

PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 Oyunu Geliştirme Sürecine Başlandı

Daha önce PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunu ile ilgili daha önceden verdiği doğru bilgilerle adından söz ettiren PlayerIGN’in son videosuna göre şu anda Krafton PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 oyunu üzerinde çalışıyor. Aktarılan bilgilere göre geliştiriciye yakın kaynaklar tarafından aktarılan bilgilerde yeni PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun geliştirme sürecinde olduğu doğrulandı ve yeni oyunun fütüristik bir yaklaşıma değil, gerçekçiliğe dayanacağı aktarılıyor.

playerunknowns-battlegrounds-2-oyunu-gelistirme-asamasinda

PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 oyunu ile ilgili ortaya çıkan bir diğer bilgilere göre ise oyunun yine battle royale oyun türünde olacağı ve ilk oyunun saf bir deneyimi olacağı aktarılıyor. Bu nedenle PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 oyunu kısa bir süre önce çıkan bilim kurgu temalı PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunu olmayacağı da bu söylenti ile birlikte ortaya çıkmış oldu. PlayerUnknown’s Battlegrounds 2 hakkında şimdilik daha fazla bir bilgi bulunmuyor.

Ortaya çıkan son söylentilere göre de PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricileri önümüzdeki yıllarda PUBG markasının ve PUBG evreninin genişletmeye devam edecek. PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi olan Krafton şu sıralar ayrıca PlayerUnknown’s Battlegrounds New State isimli yeni bir mobil onu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Yeni mobil oyunun ilerleyen günlerde detaylanması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al