1 dk. Serkan KÖSE 28.04.2021

PlayStation 5 Özel Oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe Altyazı Seçeneğine Sahip Olacak

PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe altyazı seçeneği ile çıkış yapacak. Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment’ın yaptığı geliştiriciliğini ise Insomniac Games’in yaptığı PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart’ın yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Sony’nin geçtiğimiz yıl düzenlediği State of Play sunumunda duyurduğu PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, Türkçe altyazı seçeneği ile oyuncularla buluşacak. Oyunun Türkçe altyazı seçeneği ile çıkış yapacağı duyurusu PlayStation Türkiye’nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Oyununu oynanış fragmanı ise kısa bir süre önce paylaşıldı. Oyunun oynanış fragmanını ise yazımızın sonundan izleyebilirsiniz.

Sony ayrıca 30 Nisan tarihinde Ratchet & Clank: Rift Apart için bir State of Play sunumu gerçekleştireceğini açıkladı. Sony’nin gerçekleştireceği sunumda Ratchet & Clank: Rift Apart ve iki farklı bağımsız oyun yer alacak. Açıklamaya göre 15 dakika sürecek olan State of Play sunumunda Ratchet & Clank: Rift Apart’tan uzun bir oynanış videosu da paylaşılacak. Sony’nin bu etkinliği Türkiye saati ile 30 Nisan tarihinde saat 00:00’da başlayacak.

playstation-5-ozel-oyunu-ratchet-clank-rift-apart-turkce-altyazi-secenegine-sahip-olacak

PlayStation Store’da oyunun şu anda standart ve deluxe sürümü bulunuyor. Oyunun standart sürümü 619 TL fiyat etiketine sahipken dijital deluxe sürümü ise 699 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. Oyun için yayınlanan fragmana ise yazımızın sonundan ulaşabilirsiniz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al