1 dk. Serkan KÖSE 28.04.2021

PlayStation 5 Özel Oyunu Returnal Işın İzleme ve 4K 60 FPS Desteği Sunacak

PlayStation 5 özel oyunu Returnal ışın izleme ve 4K 60 FPS desteği ile birlikte gelecek. İşte Returnal oyununun tüm detayları.

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment’ın üstlendiği geliştiriciliğini ise Housemarque’nin üstlendiği üçüncü şahıs bakış açısına sahip roguelike shooter oyunu Returnal’dan son detaylar da ortaya çıktı.

PlayStation 5 özel oyunu Returnal’ın resmi PlayStation sayfası güncellendi ve oyunlar ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Buradan ulaşabildiğiniz sayfada Returnal oyununun oynanışına, görselliğine, seslere, hikâyeye ve oyun ile ilgili pek çok ayrıntıya detaylı bir şekilde ulaşmak mümkün.

PlayStation 5 özel oyunu Returnal Işın İzleme ve 4K 60 FPS Desteğine Sahip Olacak

Güncellenen sayfanın detaylarına baktığımızda ise oyunun sunacağı çözünürlük değerine de yer verilmiş durumda. Oyunun resmi sayfasına baktığımızda ise Returnal oyunu dinamik bir 4K çözünürlükte sabit 60 FPS desteğine sahip olacak. Oyun ayrıca ray tracing yani ışın izleme teknolojisini de destekleyecek.

playstation-5-ozel-oyunu-returnal-isin-izleme-ve-4k-60-fps-destegi-sunacak

PlayStation 5 oyun konsolunda ışın izleme teknolojisinin olduğunu düşündüğümüzde ve oyunun ışıklarının da bir hayli önemli olduğunu varsayarsak ışın izleme teknolojisinin olması bir hayli sevindirici. PlayStation 5 sahipleri için bir hayli önemli oyun olacak olan Returnal’ın kaliteli bir oyun olması bekleniyor. Returnal ile birlikte Sony’nin PlayStation 5 oyun konsolu için daha yeni pek çok oyun üzerinde çalıştığı biliniyor.

Sony özel oyunu olacak olan Returnal 30 Nisan 2021’de sadece PS 5 oyun konsolu için yayınlanacak. Returnal oyununun ilk 17 dakikasını yazımızın sonundan izleyebilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al