2 dk. Esporlab 07.01.2020

PlayStation 5’in Logosu Açıklandı!

CES 2020 etkinliği hız kesmeden devam ediyor. Oyun ve teknoloji dünyasının bir araya geldiği CES 2020’nin açılışında PlayStation 5 Genel Müdürü de sahneye çıktı. Jim Ryan, konuşmasının ilk dakikalarında öncelikle PlayStation 5’in Logosu açıkladı. Yeni logo aslında oyuncuları çok da şaşırtmadı. Sony, PlayStation 3 ve PlayStation 4görmeye alışık olduğumuz klasik logonun üzerine bir miktar değişiklikler eklemiş gibi görünüyor. Yeni logoyu bizler gibi sizler de merak ediyorsunuz değil mi?

Japonya’nın teknoloji devi olan Sony, son zamanlarda tüm mesaisini PS 5 için harcıyor. 2020 Kasım ayı gibi piyasaya sürülecek olan PS 5 için tüm ekiplerini bu alana yönlendiren Sony, hiçbir eksiklik görmek istemiyor. Bir yandan çalışmalarına devam eden şirket bir yandan da oyun severleri heyecanlandıracak gelişmeler paylaşıyor.

PlayStation 4 Satış Rakamı

PlayStation Genel Müdürü Jim Ryan, PS 4 ile ilgili merak edilen sorulara da yanıt verdi. PlayStation 4 güncel kullanıcı sayısının şu an 106 milyon olduğu ifade edildi. 106 milyon adet satışı yapılan PS 4 oyun sektörünü de bütünü ile etkiledi. Bugüne kadar 1,5 milyar PS 4 oyunun satıldığını belirten genel müdür, 38.8 milyon PlaySation Plus üyesi bulunduğunu açıkladı. PlayStation Plus’un aylık kullanıcı sayısı ise 2020 itibari ile 103 milyon olarak gösterildi. PlayStation 5’in çıkması ile beraber PS 4 aktif kullanıcı sayısında bir miktar azalma meydana geleceğini söyleyebiliriz.

PlayStation 5 Logosu

Sizlerde yeni oyun konsolunun logosunu merak ediyorsunuz değil mi? Ancak çok fazla beklentiye girmemeniz gerekiyor. Yukarıda eklediğimiz logo aslında sizlere çok tanıdık geldi değil mi? PS 3 ve PS 4’den sıklıkla karşımıza çıkan logoda üzerine birtakım değişikler yapılmış durumda. Mevcut logo üzerine ufak dokunuşlar yapan Sony, mevcut sistemi bozmak istememiş gibi görünüyor.

Genel Müdür Jim Ryan, Sony’nin PS 5 ile ilgili daha fazla bilgi paylaşımında bulunacağını dile getirdi. Satışın yapılacağı 2020 Kasım ayına kadar güncelleme haberlerinin devam edeceğini belirten Ryan, oyun konsolu sektöründe PS 5’in çok özel bir yere sahip olacağını dile getirdi. Şimdilik bu konu ile ilgili vereceğimiz bilgiler bu kadar.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al