1 dk. Serkan KÖSE 22.01.2022

PlayStation Özel Korku Oyunu PC Tarafına Çıkış Yapacak

PlayStation özel yapımı olarak belirlenen In Nightmare, ESRB tarafından PC oyunları arasında listelendi.

Microsoft ve PlayStation arasındaki rekabet oyun dünyası oldukça etkiliyor. İki firma arasındaki bu rekabet şimdilik oyunculara uygun fiyatlı yapımlar sunuyor. Xbox tarafı oyunculara Game Pass hizmeti sunarken Sony ise PlayStation özel yapımlarını PC tarafına getiriyor. Bu oyunlara eklenen yenisi ise korku ve macera odaklı “In Nightmare” oyunu oldu.

Maximum Games imzalı In Nightmare, 29 Mart tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için çıkış yapacağı duyurulmuştu. Gün içerisinde gelen yeni detayla birlikte oyun PC yapımları arasında eklendi. Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu (ESRB) oyunu PC tarafına geleceğini duyurmuş oldu. Böylelikle In Nightmare oyunu ilk olarak PS konsolları için sonrasında da  PC tarafına gelecek.

In Nightmare Fragman

In Nightmare Tanıtım Metni

Bölünmüş bir ailenin etkilerini ve getirdiği kalp kırıklığını yaşayan küçük bir çocuk, gerçeklikten kaçarak kendi anılarından yarattığı karanlık, tuhaf bir dünyaya adım atar. Bu durum onu içinde gerçekten ne olduğunu ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkarır. Geçmişte yaşadığı acı travma onu sonsuz bir kabusta tutmak isteyen korkunç canavarlara dönüştürecektir. Çocuk, rüya ruhunun yardımıyla düşmanları gizlice geçmenin, karmaşık bulmacaların üstesinden gelmenin, korkusunu yenmenin ve yarattığı canavarları yenmesi için gerçeği ortaya çıkaracak ve sonunda uyanmanın yollarını bulacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al