1 dk. Serkan KÖSE 18.05.2021

PlayStation Özel Oyunları PC’ye Gelmeye Devam Edecek

Steam’e göre PlayStation özel oyunları PC’ye gelmeye devam edecek. Peki kaç adet PlayStation özel oyunu PC’ye gelecek?

Bilindiği üzere her platformun kendine göre bazı ayrıcalıkları bulunuyor. Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony’nin PlayStation markasının da hiç şüphesiz en önde olduğu kısımlarından birisi de özel oyunları. Ortaya çıkan son bilgilere göre Sony PlayStation özel oyunlarının en azından bir kısmını daha PC platformuna getirecek.

Sony’ninn PlayStation özel oyunu olan Horizon Zero Dawn’ın arından bir başka özel oyun olan Days Gone oyununun da PC için duyurulduğunu görmüştük. PlayStation’ın başınndaki isim olan Jim Ryan, Days Gone’ın duyurusunun ardından ileride daha fazla özel oyununun PC platformuna geleceğini açıklamıştı. Oyun severlerin uğrak noktalarından birisi olan Steam’in resmi PlayStation sayfası da bu durumu doğruladı.

Steam’in resmi PlayStation Studios sayfasındaki ifadeye göre Steam’e PlayStation Studios’un 41 farklı içeriği bulunacak. PlayStation Studios’un Steam sayfasına bu linke tıklayarak ulaşmak mümkün. Şu ana kadar 4 oyun da PlayStation’ın bu sayfasında görünüyor. Bu oyunlardan ikisi Horizon Zero Dawn ve Days Gone. Diğer iki oyun ise Predator: Hunting Grounds ve HELLDIVERS™ Dive Harder Edition. Onlarda sırayla 2021 ve 2015 yıllarında Steam’de yayımlandı.

Bu içerikler arasında oyunların DLC’leri de sayılıyor gibi duruyor. Kısaca şu andan sayfada görülen 41 içeriğin 25’i doldurulmuş durumda. Bu noktada 16 içeriğin daha yolda olduğunu söyleyebiliriz. Bu eklenecek olan 16 içeriğin içerisinde de DLC’lerin olacağını söyleyebiliriz. Eklenecek olan içeriklerin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al