1 dk. Serkan KÖSE 27.05.2021

PlayStation Plus Haziran 2021 Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları açıklandı. İşte PlayStation Plus abonelerinin Haziran 2021 döneminde indireceği ücretsiz oyunlar.

Sony Avrupa, PlayStation Plus abonelerine Haziran ayında sunacağı ücretsiz oyunları resmen açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Haziran 2021 döneminde PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarını üç farklı oyun bulunuyor.

Japon teknoloji devi Sony, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Haziran ayında da PlayStation Plus abonelerine yine kaliteli oyunlar vermiş gibi görünüyor. Listede yer alan iki oyun Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Operation: Tagno çıkış günlerinde PlayStation Plus abonelerine sunulacak. Bu ayın ücretsiz oyunlarından birisi olan Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown daha önce PlayStation 3 döneminde sevilen dövüş oyunlarından birisi olan Virtua Fighter 5’in remake versiyonu olarak dikkat çekiyor. Diğer taraftan EA’nın geçtiğimiz yıl yayınladığı Star Wars: Squadrons oyunu da önümüzdeki ay yine PS Plus kullanıcılarını bekliyor.

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları 1 Haziran tarihinde indirmeye sunulacak. Bu tarihe kadar ayrıca geçtiğimiz ayın oyunlarını da kütüphanenize ekleyebilirsiniz. PlayStation Plus aboneleri Mayıs ayında Battlefield V, Stranded Deep ve Wreckfest: Drive Hard Die Last oyunlarını ücretsiz olarak olarak indirebiliyordu.

PlayStation 4 ve PlayStation 5 Haziran 2021 PS Plus Oyunları

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4 ve PS5)

Star Wars: Squadrons (PS4 ve PS5)

Operation: Tango (PS5)

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al