2 dk. Serkan KÖSE 25.05.2021

PlayStation Plus Haziran 2021 Oyunları Sızdırıldı

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları ortaya çıkmış olabilir. İşte PlayStation Plus abonelerine Haziran 2021 döneminde verilecek olan oyunlar.

Sony’nin PlayStation oyun konsolu sahipleri için sunduğu PlayStation Plus abonelik servisi bilindiği üzere kullanıcılarına önemli ayrıcalıklar sunuyor. Bu ayrıcalıklardan belki de en önemli oyunculara verilen ücretsiz oyunlar. Her ay olduğu gibi bu ay da PlayStation Plus abonelerine verilecek olan oyunlar merak ediliyor.

Haziran 2021 PS Plus Oyunları

Sony PlayStation Plus Haziran 2021 oyunlarını kısa bir süre içerisinde açıklayacak ancak, İspanyol Areajugones, geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da PlayStation Plus oyunlarını sızdırdı. Sızıntıya göre Haziran’da oyuncuları Star Wars: Squadrons (PS4/PS5), Virtua Fighter 5: Ultimate Showdow (PS4/PS5) ve Operation: Tango (PS5) oyunları bekleyecek.

Areajugones sızıntısına göre Haziran ayında verilecek olan Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Operation : Tango oyunları henüz çıkışını gerçekleştirmemiş oyunlar arasında yer alıyor. Star Wars : Squadrons oyunu ise geçtiğimiz yıl satışa sunulmuş ve oyunlar tarafından olumlu eleştiriler almıştı. Virtua Fighter 5 ise PS3 döneminin sevilen dövüş oyunu olarak dikkat çekiyor. Ultimate Showdown versiyonu muhtemelen oyunun remaster versiyonu olacak. Yapımcı SEGA, Virtua Fighter’ın yakında e-spor odaklı bir şekilde geri döneceğine dair açıklamalarda bulunmuştu.

Sony PlayStation Plus Haziran 2021 oyunlarını 1 Haziran tarihinde indirmeye sunacak. Operation : Tango oyununun çıkış tarihi de 1 Haziran olarak görülüyor. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Areajugones geçtiğimiz ay verilecek olan oyunları ve bu ay çıkan kırmızı ve siyah Dualsense kontrolcülerini doğru olarak okuyucularına duyurmuştu. Bu nedenle kaynağın bu ay verilecek olan oyunları da doğru bildiği düşünülüyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al