1 dk. Serkan KÖSE 06.04.2021

PlayStation Plus Nisan 2021 Oyunları Artık İndirilebilir

PlayStation Plus Nisan 2021 oyunları artık indirilebilir durumda. İşte PlayStation Plus abonelerinin Nisan 2021 döneminde indirebilecekleri oyunlar.

Sony kısa bir süre önce PlayStation kullanıcısı olan PS Plus abonelerinin Nisan 2021 döneminde ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunları açıklamıştı. Sony tarafından yapılan açıklamada bu ay PlayStation Plus aboneleri Oddworld : Soulstorm, Zombie Army 4 : Dead War ve Days Gone oyunlarını indirebilecekti. Bu oyunlar an itibariyle oyuncuların kütüphanelerine eklenebilir oldu.

PS Plus Nisan 2021 Oyunları Nasıl İndirilir?

Sony’nin PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı için sunduğu oyunlar diğer aylara göre biraz sönük kalmış olabilir ancak yine de özellikle PlayStation 4 kullanıcıları için verilen Days Gone oyununu oynamadıysanız PlayStation Plus abonesi olarak bu PlayStation Özel oyunu deneyimleyebilirsiniz. PlayStation kullanıcılarının bir süredir beklediği Oddworld serisinin son oyunu Oddworld : Soulstorm oyunu da bugün çıkışı ile birlikte PlayStation Plus kullancılarına ücretsiz olarak sunuluyor. PlayStation Plus abonesi olan kullanıcılar bu oyunları PlayStation Store uygulaması üzerinden PlayStation Plus bölümünden indirebilecek.

playstation-plus-nisan-2021-oyunlari-artik-indirilebilir

PS Plus Nisan 2021 oyunlarını 3 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize eklemeniz mümkün. Bu anlamda eğer ki kütüphanenize eklemek istediğiniz bir oyun varsa elinizi çabuk tutmanızda yarar var. PS Plus Mayıs 2021 ücretsiz oyunları da Nisan ayının sonlarında açıklanacak.

PlayStation 4 ve PlayStation 5 PS Plus Nisan Oyunları

Days Gone (PS4 ve PS5)

Zombie Army 4: Dead War (PS4 ve PS5)

Oddworld: Soulstorm (PS5)

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al