1 dk. Serkan KÖSE 30.06.2021

PlayStation Plus Temmuz 2021 Oyunları Açıklandı

Sony Avrupa tarafından yapılan açıklama ile birlikte PlayStation Plus abonelerine Temmuz 2021 döneminde oyunculara verilecek olan oyunlar belli oldu. İşte Temmuz 2021 döneminde PlayStation Plus abonelerine verilecek olan ücretsiz oyunlar.

PlayStation oyun konsolu sahipleri için sunulan PlayStation Plus aboneliği bilindiği gibi her ay ücretsiz oyunlara sahip oluyor. Temmuz 2021 döneminde ise PlayStation 4 v PlayStation 5 kullanıcılarını üç farklı oyun bekliyor.

Sony’nin Temmuz 2021 oyunlarına baktığımızda diğer aylarda olduğu gibi bu ay da kaliteli yapımların verildiğini görebiliyoruz. Son yılların büyük bir beğeni ile oynanılan Call of Duty serisi oyunlarından olan COD : Black Ops 4 Temmuz 2021 döneminde PS4 ve PS5 sahibi olan PlayStation Plus abonelerine verilecek. Bir diğer yandan WWE 2K Battlegrounds oyunu da hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 oyun konsoluna sahip olan PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verilecek. Temmuz ayının PlayStation 5 özel oyunu ise oyun eleştirmelerinden büyük övgüler alan A Plague Tale : Innocence oyunu oldu.

Sony açıklamasına Temmuz ayı oyunlarının 7 Temmuz’da indirmeye sunulacağını açıkladı. Bu ayın oyunlarının indirmeye sunulacağı 7 Temmuz tarihine kadar Haziran ayının oyunlarını da indirebilirsiniz.

PS4 ve PS5

  • Call of Duty: Black Ops 4 (PS4 ve PS5)
  • WWE 2K Battlegrounds (PS4 ve PS5)
  • A Plague Tale: Innocence (PS5)
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al