1 dk. Serkan KÖSE 23.04.2021

Playstation Plus Video Pass Ortaya Çıktı

PlayStation Plus Video Pass servisi ortaya çıktı. PlayStation Plus Video Pass ile PlayStation kullanıcılarını önemli yenilikler bekliyor.

Kısa bir süre önce Sony’nin Microsoft’un popüler servisi olan Xbox Game Pass servisine rakip bir sistem üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdiye kadar Sony’nin bu yeni servisine dair herhangi bir detay ortaya çıkmamış olsa da bugün servis hakkında önemli detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Sony’nin PlayStation kullanıcıları için sunmaya hazırlandığı PlayStation Plus Video Pass servisi sızdırıldı. Sony’nin yeni servisi adından da anlaşılacağı üzere Video Pass yani sadece filmleri barındırıyor. Bu servis sadece filmleri içeriyor. Bu nedenle servisi Game Pass servisinin alternatifi olarak tanımlamanın pek doğru olacağını düşünmüyoruz. PlayStation Plus Video Pass servisinin ortaya çıkması ise bir hayli ilginç.

Sony PlayStation’ın resmi Polonya sitesinde sadece PlayStation Plus aboneleri için sınırlı olacak Video Pass’in internet sayfası kullanıcılar tarafından fark edildi ve görseller internette yayıldı. Görünüşe göre Sony PlayStation kullanıcıların sadece oyunlar ile sınırlandırmak istemiyor ve video içerikleri de PlayStation’a getirmeyi amaçlıyor.

playstation-plus-video-pass-ortaya-cikti

Servisin 22 Nisan 2021 ile 22 Nisan 2022 tarihleri arasında tüm PlayStation Plus aboneleri tarafından kullanıcıları belirtilirken servis şimdilik Polonya’da kullanıma sunuldu. Görsellerin kapağında ayrıca Sony Pictures Entertainment yapımı Venom, Zombieland Double Tap ve Bloodshot yer alıyor.

PlayStation Plus Video Pass servisinin ilerleyen günlerde ülkemizde ya da diğer ülkelerde de kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al