2 dk. Serkan KÖSE 10.07.2021

PlayStation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar

Sony bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde PlayStation için yeni bir State of Play etkinliği düzenlemişti. İşte Sony’nin bu etkinlikte duyurduğu tüm oyunlar. 

Sony’nin kısa bir süre önce düzenlediği State of Play etkinliğinde PlayStation oyun konsolları için yayınlanacak olan pek çok yeni oyun ile tanıştık. Duyurusu gerçekleştirilen oyunların tamamı üçüncü parti stüdyolardan geliyor. Etkinlikte gösterilen tüm oyunların isimleri ve fragmanlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.  

Moss : Book II 

Sony’nin VR tarafına odaklandığı Moss : Book II oyunu, geliştiriciliğini Polyarc’ın üstlendiği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun ile ilgili diğer detayların kısa bir süre içerisinde paylaşılacağı aktarıldı.  

Arcadegeddon 

Oyun severlerin severek oynadığı Friday the : 13th : The Game oyununun geliştiricisi olan Embark’ın yeni oyunu olan Arcadegeddon oyunu PlayStation 5 oyun konsolu için erken erişime açıldı.  

Tribes of Midgard – Season 1: The Wolf Saga 

PlayStation oyuncularının seveceğini düşündüğümüz co – op aksiyon hayatta kalma rol yapma oyunu olan Tribes of Midgard – Season 1: The Wolf Saga 27 Temmuz 2021 tarihinde PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyun konsolları için çıkışını gerçekleştirecek.  

Hunter’s Arena: Legends 

Geliştiricliğini Mantisco’nun üstlendiği ve son dönemde oyuncuların oldukça severek oynadığı battle royale türündeki Hunter’s Arena: Legends oyunu 3 Ağustos tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC platformu için çıkışını gerçekleştirecek.  

Sifu 

Geliştiriciliğini Sloclap’in üstlendiği üçüncü şahıs bakış açısına sahip aksiyon türü oyunu olan Sifu, 2022 yılının ilk aylarında PlayStation için çıkışını gerçekleştirecek. 

JETT : The Far Shore  

Superbrothers A/V tarafından geliştirilen sinematik macera türü oyun JETT : The Far Shore, bu yılın sonlarında PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyun konsolu için çıkışını gerçekleştirecek 

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles 

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba animesini esas alan oyun 15 Ekim tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyun konsolları için çıkacak.  

Lost Judgment 

Judgment oyununun devam oyunu olan Lost Judgment oyunu 21 Eylül tarihinde PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyun konsolları için çıkacak.  

Death Stranding Director’s Cut 

Hideo Kojima’nın 2019 yılına damga vuran oyunu olan Death Stranding oyununun PlayStation 5 sürümü olan ve ekstra içeriklerle çıkış yapacak olan Death Stranding Director’s Cut oyunu 24 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Oyunun sadece PlayStation 5 oyun konsoluna çıkacağını belirtmekte yarar var.  

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch 

Aksiyon platform oyunu F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch 7 Eylül tarihinde PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyun konsolları için çıkış yapacak.  

Deathloop 

Yayıncılığını Microsoft’un satın aldığı Bethesda’nın yaptığı konsol tarafında PlayStation 5 oyun konsoluna özel olacak olan Deathloop oyunu 14 Eylül tarihinde PC ve PlayStation 5 oyun konsolu için çıkış yapacak.  

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al