2 dk. Esporlab 20.11.2019

Pokemon GO da Rekor 1 Milyon Pokemon Yakaladı

Japonya’da yaşayan bir oyuncu son zamanların hala popülerliğini koruyan Pokemon GO da 1 milyon pokemon yakaladı ve bu büyük başarıyı yakalayan Kyarorina adlı oyuncu, yakalamış olduğu bu başarıyı tüm dünyaya gösterdi. Bu başarısı sayesinde oyun haberleri sektöründe adını çok sık duyacağız.

Bildiğiniz üzere 2016 yılında yayınlanan ve tüm oyuncuları adeta kendine bağımlı yaparak büyük bir çılgınlığa dönüşen Pokemon Go oyunu aktif olarak hala tüm dünyada oynanmakta. Artırılmış gerçeklik oyunu (AR) telefonlarınız ile gerçek dünya arasında bir bağ kurarak, telefonunuzun ekranından çevrede ki yerlerden pokemonlar yakalamanızı sağlıyor. Pokemonları yakalayalıp, geliştirip daha sonra arena gibi savaş alanlarında rakipleriniz ile dövüşe biliyorsunuz.

Pokemon GO Türkiye’de büyük bir çılgınlıkla oynanan çok büyük popülerlik yakalayan bir oyun olmuştu. Kaldı ki oyun belirli ülkelerde yayınlanmış olmasına rağmen App Store ve Google Play Store’da Türkiye’de daha yayınlanmamıştı. Buna tepki olarak kullanıcılar internet üzerinden oyunun apk dosyasını indirerek oyuna giriş yapıp oynamayı başarmıştılar. Ancak daha sonra ki zamanlarda Türkiye için yayınlanmayan oyun, popülerliğini giderek kaybetmeyi başardı.

pokemon go oyuncusu rekor kırdı

pokemon go oyuncusu rekor kırdı

Şimdi ise belki sizlerin imkansız diyebileceği bir durum ortaya çıktı. Japonyada yaşayan Kyarorina adlı pokemon oyuncusu, ülkesinin her köşesini köşe bucak dolaşarak tam 1 milyon pokemon yakalamayı başarmış bulunuyor. Oyunun yayınlandığı tarih’den beri bu kimse bu rekoru kıramamıştı. Yakalamış olduğu bu başarıyı tüm dünyanın gözleri önüne seren Kyarorina adlı oyuncu, 1 milyon pokemon yakaladı ve alınması çok zor olan bu altın pokemon rozetini kazanmayı başardı.

Rekor Kırdı 1 Milyon Pokemon Yakaladı

By yakalamış olduğu başarı hafife alınacak bir cinsten kesinlikle değil, aşırı derecede emek isteyen ve sabır isteyen bir durum söz konusu. Ülkesin’de Premium Poke özelliğinin aktif olduğunu düşünüyoruz, aynı zaman da bu premium poke özelliğini de aktif ederek bu kadar pokemon toplamış olabilir. Tüm varsayımları da göz önünde bulundursak bile yine de bu büyük bir başarı.

Kyarorina artık Pokemon GO oyununda tüm oyuncu kitlesi tarafından tanınan pokemon milyoneri olarak nam yapmış birisi olarak kalacak. 2016 yılından bu zamana kadar hesaplarsak, günde ortalama 850 tane pokemon toplamış oluyor. Bu başarıyı elde etmek için oldukça çaba göstermiş olmalı ki sonunda 1 milyon pokemon toplayarak altın pokemon rozetini elde etmiş. Kendisini tebrik ediyoruz, seni seçtik pikaçu!.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al