1 dk. Serkan KÖSE 10.02.2022

Portal Companion Collection Nintendo Switch’e Geliyor

Valve bugüne kadar hiçbir yapımını Nintendo Switch tarafına sunmamıştı. Oyun dünyasındaki garip gelişmeyle birlikte Portal Companion Collection, Nintendo Switch’e getirilecek.

Bulmacasıyla büyüleyen yapımlardan Portal ve Portal 2 oyunu bilindiği üzere PlayStation 3, Xbox 360 ve Steam üzerinde PC tarafına sunuluyordu. Valve’ın çatısı altında bulunan Steam Deck’in şubat ayı içerisinde piyasaya sürülmesine rağmen Valve cephesi beklenmedik bir hareket yaparak Portal oyununun yeni sürümünü Nintendo Direct etkinliğinde tanıttı.

Portal ve Portal 2 yapımlarını içinde taşıyan Portal Companion Collection duyuruldu. Nvidia Lightspeed imzalı yapım co-op modunu Switch’te de sunacak.

Portal Companion Collection Trailer

Portal Companion Collection yıl içerisinde Nintendo Switch tarafını sunulacak.

Portal Companion Collection Tanıtım Metni

Portal ve Portal 2’nin eğlenceli akıllara durgunluk veren maceralarında uzamsal fizik yasalarını yıkın!
Portal ve Portal 2 dahil, Companion Collection, seriye yüzlerce ödül kazandıran tüm çığır açan oyun, kara mizah ve keşifle Nintendo Switch™’e geliyor.

Portal’da, fiziksel bulmacaları ve zorlukları çözmek için oldukça deneysel bir portal cihazı kullanacaksınız. Gizemli Aperture Science Laboratories’de yolunuzu bulmak için nesneleri ve kendinizi uzayda manevra yapın.

Portal 2’deki Aperture Laboratories’e geri dönün, burada bir kez daha ölümcül derecede yaratıcı, güç delisi yapay zekâ ile yüzleşeceksiniz. GLaDOS olarak adlandırılır. Laboratuarların tehlikeli, daha önce hiç görülmemiş alanlarında ve daha çeşitli portal bulmacalarında yolunuzu düşünürken genişletilmiş bir karakter kadrosuyla tanışın. Ayrıca Portal 2 yerel, bölünmüş ekran ve çevrimiçi çok oyunculu ortak oyun modu içerir, böylece siz ve bir arkadaşınız portallarla düşünebilir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al