3 dk. Serkan KÖSE 28.03.2022

Postal 4 Erken Erişimi Kaldırılıyor

Running With Scissors’un yapımcılığını üstlendiği Postal 4, Ekim 2019 tarihinde çıkışını yapmıştı. Çıktığı günden beri erken erişimde olan Postal 4’ün erken erişimi kaldırılıyor.

20 Nisan tarihinde erken erişimden çıkacak olan Postal 4’ün geliştiricisi Running With Scissorts oyuna birçok farklı güncelleme geleceğini de müjdeledi. İşte oyunun erken erişimden ayrılma fragmanı ve tanıtım metni:

Postal 4 Tanıtım Metni

Paradise olarak bilinen kasabayı yıkıp geçen olayların üstünden birkaç yıl geçmişti. Olaylardan yara almadan çıkan ikilii, Postal Dude ve sadık dostu Champ, arabalarıyla Arizona’nın kavurucu çöl sıcaklığında amaçsızca seyahat edip kendilerine yeni bir ev bulmayı amaçlıyorlardı. Rastlantı sonucu durdukların benzin istasyonunda arabalarının, karavanlarının ve diğer mallarının çalınmasıyla Dude’da sadece bir köpek ve bir de bornoz kalmıştı, ve ikisi de pek güzel kokmuyordu. Ufukta ikiliyi çağıran yabancı ve büyüleyici bir kasaba görür gibi oldular. Onları neler bekliyordu? Şöhret? Şans? Belki bir iki taharet musluğu? Edensin bekliyor.

Postal 4: No Regerts alaycı ve acımasız bir birinci şahıs nişancı (FPS) açık dünya komedi oyunu ve “Gelmiş Geçmiş En Kötü Oyun™” unvanının sahibi POSTAL 2’nin uzun zamandır beklenen tek gerçek devam oyunudur! (Serinin bilinen bir üçüncü oyunu yok.)

Temel Özellikler

  • Serbestçe dolaşılan, açık dünya ve sandbox oynanış tarzları: Günlük görevlerinizi istediğiniz sırada yapın! Ekstra ödüller için yan görevleri kovalayın! Ya da her şeyi boş verip kargaşa çıkarın!
  • Sektörün tecrübeli ismi ve Duke Nukem’in efsane sesinin sahibi Jon St. John, Postal Dude’u seslendiriyor! Keşfedilecek yepyeni bir kasaba: Edensin’i keşfet ve bu kumar kasabasının karanlık sırlarını açığa çıkar! Yerel hapishaneye uğra ama kalıcı olma! Meksika sınırındaki gizemli ve egzotik yerellerle tanış! Batıdaki Hayalet Kasaba’ya ayak uydur! Etrafı mobiletinle kendi tarzınla gez! Zag’taki kumarhanelerde şansınızı deneyin! Bunların hepsini tetikte bekleyen monolitik ERC Kulesi’nin gözetimi altında yap!
  • Barışçı vs Agresif: Özgürlüğünüzün tadını istediğiniz oyun tarzıyla çıkarın! Karşılaşmalarınızda barışçıl yolu (ya da en azından ölümcül olmayan yolu) seçebilmeniz için getirilen yeni silah türleri ve diğer malzemeler! Şiddet de her zaman bir seçenek olarak duruyor tabii!
    Abartılı cephane: Serinin klasiği olmuş Kürek, Benzin Bidonu ve meşhur bumerang Pala gibi silahlar geri dönüyor! AK ve Taser Baton (şok tabancası) gibi yeni sayılabilecek silahlar geliyor! Yeni güvercin mayınıyla tuzak kur ve tüylü bir kaos yarat! Spurt’n’Squirt’ün farklı eşsiz akışkan mermi türleriyle yaratıcılığını göster: Suyla doldurup yangınları söndür, benzinle doldurup alev makinesi yap ya da idrarla doldurup Edensin’in halkına banyo yaptır!
  • Etkili Güçlendiriciler: Susturucu Kedi, oyunu ağır çekime alan Catnip, silahları çift el kullandıran Enerji İçeceği gibi tanıdık POSTAL güçlendiricilerini silahlarınıza ekleyin! Yumruklarınızı, ayaklarınızı ve idrarınızı testis küçültücü Vitamin X’ten bir doz kullanarak güçlendirin!
  • Farklı etkileşim türleri: Sokak köpeklerini besleyin ve kirli işlerinizi köpek ordunuza yaptırın! Nesneleri tutup taşıyın ve onları kullanarak yeni yerlere ulaşın ya da birilerine fırlatıp onları sinirlendirin! Seride ilk kez, tuvaletleri kullanıp sifonlarını çekin!
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al