2 dk. Serkan KÖSE 23.03.2021

Pqueen Geçen Haftanın En Çok İzlenen Kadın Twitch Yayıncısı Oldu!

Pqueen geçen haftanın en çok izlenen yayıncısı oldu. Pelin “Pqueen” Baynazoğlu, geçtiğimiz hafta Twitch platformu üzerinde elde ettiği izlenme sayısı ile dünyaca ünlü Twitch yayıncıları olan Pokimane, Amounranth ve Mayichii gibi isimleri geride bırakmayı başardı. 

Kısa bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiği yayın nedeniyle pek çok kez gündeme gelen Pelin “Pqueen” Baynazoğlu’nun elde ettiği bu başarı istatistiklerine de yansıdı. 

[affiliate_news id=”3246″]

Pqueen Geçen Haftanın Lideri! 

Streams Charts tarafından sağlanan ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan istatistiklere göre Pqueen 15 – 21 Mart tarihleri arasında Twitch platformu üzerinden en çok izlenen yayıncı olmayı başardı. 

pqueen-gecen-haftanin-en-cok-izlenen-kadin-twitch-yayincisi-oldu

Pqueen’in açıklanan listede birinci spada yer alması elbette ki ülkemiz adına çok olumlu bir gelişme. Listede Amerikalı Amouranth, Kanadalı Pokimane, İspanyol Mayichi ve pek çok ünlü kadın Twitch yayıncısı listede kendisine yer buldu. Pqueen listede birinciliği haftalık 534 bin 208 saat izlenme ile elde ederken, en yakın rakibi Amouranth ise 434 bin saat ile ikinci oldu. Listede üçüncü sırada ise 410 bin saat izlenme ile Pokimane yer aldı. 

Canlı yayın platformu Twitch üzerinden 1.3 milyon takipçisi bulunan Pqueen’in Twitch üzerinden açtığı canlı yayınlar ortalama 113 bin kili tarafından canlı olarak takip ediliyor. Pqueen’in Twitch profiline bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Pelin “Pqueen” Baynazoğlu  Kimdir?

Pelin Baynazoğlu 1992 Ankara doğumludur. Annesi İzmir’de doğup büyümüştür. Babası da Rize’de doğmuştur. Memur bir aileye sahip olan Pelin Baynazoğlu, çocukluğunu Ankara’da geçirmiştir.

Pelin Baynazoğlu’nun Eğitimi

Pelin Baynazoğlu 1992’de Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğlenceli ve yetenekli bir yayın oyuncusudur. Kütahya’da pedagoji üzerine formasyon almıştır. İşletme bölümünü bitirmiştir ve alanında yükseklisans yaparak bunu taçlandırmıştır. Her zaman hedefi daha çok yükselebilmek olmuştur.

Pelin Baynazoğlu’nun Başarıları

Pelin Baynazoğlu, bir anda yükselen yıldız konumuna gelmiştir. İlk olarak internet kafede oyun oynayarak medya sektörüne adım atmıştır. Küçük yaşlardan beri dans topluluklarında profesyonel bir şekilde yeteneğini icra etmiş. Arkadaşlarının ısrarıyla eğlenceli içerik yayıncısı olmaya karar vermiştir. İlk olarak bir program yarışmasıyla başlayan Pelin kısa sürede yankı uyandırmıştır. En çok tıklanan ve izlenen yayıncılar arasına girmiştir.

Twitch’de bu yayınlarına devam eden Pelin, sevimli ve yetenekli bir içerik üreticisidir. Kamera alarak yayıncılığa başlamış ve kısa sürede üst seviyelere yükselerek birçok kişiye ulaşabilmiştir. Eğlenceli ve güzel vakit geçirilebilen yayınlarıyla geniş kesimlere ulaşarak insanların zaman ayırabilecekleri kalitede işler yapmıştır. Amacı, daha çok insanla buluşabilmektir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al