2 dk. Esporlab 26.03.2020

PS Plus Nisan 2020 Oyunları Ortaya Çıktı

PS Plus Nisan 2020 oyunları ortaya çıktı ve PS Plus Nisan 2020 oyunları sızdırıldı diyebiliriz. Bu sızıntı, direkt olarak Sony tarafından gerçekleşti. Her ay düzenli olarak yayınlanan PS Plus oyunları, genellikle eş zamanlı olarak PlayStation Access adlı YouTube kanalında da yayınlanıyordu. Bu noktada hata yapan Sony yetkilileri, nisan ayında PlayStation Plus’ta olacak oyunların videosunu paylaştı. Bu şekilde PlayStation Plus Nisan 2020 oyunları, karşımıza çıktı.

PS Plus Nisan 2020 Oyunları Ortaya Çıktı

Bahsettiğimiz video, PlayStation Access YouTube hesabından yayınlandıktan sonra birçok kişi, oyunları not etti ve paylaşmaya başladı. Özellikle Reddit kullanıcıları, direkt olarak oyunları not etti ve oyunların ilk paylaşıldığı platformlar arasına girdi. Bu noktada oyunları gören ve not edenler, sadece kullanıcılar değildi. Bazı oyun haber siteleri, iddialarına göre oyunları gördü ve haberini yaptı. Durum böyle olunca biz de oyunları sizler ile paylaşmak istedik. PS Plus Nisan oyunları, oldukça eğlenceli ve genel olarak sevilen oyunları barındırıyor.

Uncharted 4 ve Dirt Rally 2.0, nisan ayında PS Plus’ta olacak.

DiRT Rally 2.0

27.12 GB olan oyun, CODEMASTERS SOFTWARE firması tarafından karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıl şubat ayında yayımlanan oyun, birçok farklı dil ve altyazı seçeneğini barındırıyor. Türkçe, bu seçenekler arasında yer almıyor. Oldukça zorlu araziler barındıran Dirt Rally 2.0 oyunu, rally tutkunların bir araya gelmesini sağlıyor. Oyunun normal fiyatı; 275 TL.

Uncharted 4

Birçok kişi tarafından bilinen Uncharted oyununun devamı olan bu oyun, Türkçe dil ve altyazı desteği ile oynanabiliyor. Sony tarafından piyasaya sürülmüş oyunlar arasında yer alıyor. 2016 yılında piyasaya çıkan Uncharted 4, 47.61 GB dosya boyutu ile karşımıza çıkıyor. Oyunun normal fiyatı; 84 TL.

PS Plus Üyelik Ücretleri

Bu noktada birçok kişi, PS Plus üyelik ücretleri hakkında da araştırma yapıyor. Bu yükten kurtulmanız için PlayStation Plus üyelik ücretlerini paylaşıyoruz.

1 Aylık PS Plus üyeliği 23.99 TL,
3 Aylık PS Plus üyeliği 74,99 TL,
1 Yıllık PS Plus üyeliği 179,99 TL olarak karşımıza çıkıyor. Yıllık üyelik ücreti, diğer üyeliklere göre daha tasarruflu görünüyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al