1 dk. Serkan KÖSE 29.04.2021

PS4 İçin Days Gone Dinamik Teması Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

PS4 için Days Gone dinamik teması kısa süreliğine ücretsiz oldu. İşte temanın ücretsiz olarak indirilmesi için yapılması gerekenler.

PlayStation Plus aboneleri için ayın ücretsiz oyunlarından birisi olan Days Gone oyununu sevenler için güzel bir gelişme daha yaşandı. PS4 için Days Gone dinamik teması kısa süreliğine ücretsiz oldu.

PS4 İçin Days Gone Dinamik Teması Ücretsiz Oldu!

Japon teknoloji şirketi Sony’nin PlayStation 4 özel oyunlarından birisi olan Days Gone oyunu son zamanların tartışmaları oyunlarından birisi olarak gündemde kalmaya devam ediyor. Oyuncular her ne kadar Day Gone 2 oyununu bekliyor olsa da bu durumun pek mümkün olmadığı gerek oyunun geliştiricisi olan Bend Studio gerekse de Sony tarafından açıklanmıştı.

ps4-icin-days-gone-dinamik-temasi-kisa-sureligine-ucretsiz-oldu

Oyunun devam oyunu şimdilik gelmeyecek olsa da oyunun geliştirici stüdyosu olan Bend Studio Days Gone oyununu desteklemeye devam ediyor. Bend Studio Days Gone oyunu için ücretsiz olarak PlayStation 4 dinamik temasını yayınladı ve bunu resmi Twitter hesabı üzerinden yayınladığı erişim kodları ile duyurdu.

Paylaşılan kodları ile birlikte oyunun Old Sawmill bölgesini gösteren tema sadece bugüne özel ücretsiz olduğunu belirtmekte yarar var. Bu nedenle oyunun temasını bir an önce eklemenizde yarar var

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al