1 dk. Serkan KÖSE 22.06.2021

PS4 Özel Oyunu Ghost of Tsushima PC’ye Geliyor

PlayStation 4’ün başarılı özel oyunlarından birisi olan Ghost of Tsushima PC platformu yolcusu.

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment’ın üstlendiği, geliştiriciliğini ise Sucker Punch Productions’ın yaptığı bu geçtiğimiz yılın en önemli oyunlarından birisi olan Ghost of Tsushima, PC platformuna geliyor gibi görünüyor.

PS4 oyun konsolunun çok satan oyunları arasında yer alan Ghost of Tsushima oyununa kısa bir süre önce Legends modu ile bir co-op mod da eklenmişti. Bu modun eklenmesiyle birlikte geçtiğimiz günlerde Sony, oyunun kutulu sürümünde ufak ama önemli bir sayılabilecek bir değişikliğe gitti. Yeni modun tanıtımı da oyunun PlayStation 4 sürümünün üzerine ekleyen Sony, yaptığı bu eklemenin dışında kutudan bir ibareyi de kaldırdı. Ghost of Tsushima’nın PlayStation 4 sürümünün kutusundan “PlayStation’a Özel” ibaresi de kutu üzerinden kaldırıldı.

Sony’nin bu hamlesi farklı nedenle de yapılmış olabilir ancak daha önce de bazı PC’ye gelen PlayStation özel oyunlarında da benzer durum yaşanmıştı. Konu ile ilgili şu an resmi bir açıklama gelmemiş olsa da ilerleyen günlerde Sony tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor. Hali hazırda Sony’nin Uncharted, Ghost of Tsushima ve God of War’un PC’ye getirmek için çalışmalar yürüttüğü söyleniyordu.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al