1 dk. Serkan KÖSE 22.08.2021

PS4 Ve PS5 Kullanıcıları İçin Call of Duty Vanguard Alfası Gelecek Hafta Başlıyor

Yayıncılığını Activision’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch’ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu Call of Duty Vanguard’ın alfası için oyuncuları sevindirecek bir açıklama yapıldı.

Bilindiği üzere FPS severlerin yakından tanıdığı serilerin başında gelen Call of Duty’nin yeni oyunu Call of Duty Vanguard oyunu geçtiğimiz hafta duyurulmuştu. Oyunun ilk alfası PlayStation 4 ve PlayStation 5 için gelecek hafta ücretsiz olarak başlayacak.

Oyunun alfa süresini tam olarak vermemiz gerekirse, 27 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında olacak. Alfa süresi için ön yükleme süresi yarın Türkiye saati ile 13:00’te başlayacak. 27 Ağustos’ta ise Türkiye saati ile 20:00’de alfa sürümünü oynayabileceksiniz.

Call of Duty Vanguard oyununun ilk alfa testi sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 için düzenlenecek. Alfaya katılmak için oyuncuların yapması gereken tek şey PS4 ya da PS5 sahibi olmaları. Oyuncuların herhangi bir satın alım yapmasına gerek yok. Son olarak oyuncuların alfa testine katılması için de PS Plus abonesi olmasına bile gerek yok.

Oyuncular alfa testinde Alfada Champion Hill modu oynanacak ve ikiye karşı iki, üçe üç ve dörte dört varyantlarını oynayabileceksiniz. Ayrıca Airstrip, Courtyard, Trainyard ve Market olmak üzere 4 farklı harita erişime açık olacak.

Son olarak Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC için çıkışını yapacak.

Call of Duty Vanguard PlayStation Alfa Fragmanı

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al