2 dk. Serkan KÖSE 03.05.2021

PS5 Özel Oyunu Godfall, PlayStation 4’e Geliyor

PS5 özel oyunu Godfall PlayStation 4’e geliyor. Peki PC platformu oyunlardan birisi olan Godfall ne zaman PlayStation 4’e gelecek?

Geliştiriciliğini Counterplay Games’in üstlendiği yayıncılığını ise Gearbox Publishing’in üstlendiği co-op olarak oynanabilen aksiyon macera oyunu Godfall geçtiğimiz sen PlayStation 5’in çıkışı ile birlikte Epic Games Store ile PC’ye geldikten sonra konsol tarafında da Sony’nin yeni nesil konsolu olan PlayStation 5’e gelmişti.

Sony’nin oyun konsol markası olan PlayStation için özel bir anlaşması olan ve konsol tarafında sadece PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştiren Godfall oyunun PlayStation 4 oyun konsolu için de Avrupa’da derecelendirildiği ortaya çıktı. Henüz taraflar tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da oyununun çok büyük bir ihtimal PlayStation 4 oyun konsolu için de çıkacağını söyleyebiliriz.

Godfall oyunu Kasım 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş ve beklenen ilgiyi görmemişti. Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5 için duyurulan ilk oyunlardan birisi olan oyunun tanıtım videosunu ise yazımızın sonundan izleyebilirsiniz. Gelen bilgilere göre oyun şimdi de PlayStation 4 oyun konsoluna geliyor. Oyunun çıkış tarihinin ne zaman olacağı şimdilik açıklanmamış olsa da oyunun çıkış tarihine dair bilgilerin ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor.

Godfall Tanıtım Yazısı

Aperion yok olmanın eşiğinde. Siz, kullanıcılarını yakın dövüşün durdurulamaz ustaları hâline getiren efsanevi Valor zırh setlerini kuşanabilen ilahi güçteki savaşçılar olan Valoria şövalyelerinin sonuncususunuz. Element diyarlarına tırmanırken düşmanlarınızı parçalayın ve zirvede sizi bekleyen çılgın tanrı Macros’a meydan okuyun. Looter-slasher türünün ilk örneği olan bu yakın dövüş aksiyonlu rol yapma oyunu Godfall’da yükselin.

Su Diyarı’nın yer üstü resiflerinden Toprak Diyarı’nın yeraltı kızıl ormanlarına kadar egzotik diyarlarda maceraya atılın

Her biri eşsiz oynanış tarzlarına sahip beş silah sınıfında ve uzun kılıç, gönderli silah, savaş baltası, büyük kılıç ve çifte bıçak çeşitlerinde ustalaşın

Seviye atlayıp yeni yetenekler öğrenin ve savaş alanında yıkıcı etkilere sahip efsanevi silahlar ortaya çıkarın

Burçlardan esinlenmiş, siz ve Macros arasındaki her bir düşmanı parçalamanız için sizi güçlendirecek zırh takımları olan 12 Valor zırhının kilidini açın

İmtihan Kulesi’nde becerilerinizi sınayın ve en çetin düşmanlara meydan okuyarak en üst aşamadaki ganimetleri kazanın

Tek başınıza veya üç oyunculu, çevrimiçi, iş birliğine dayalı PvE oyunda arkadaşlarınızla birlikte savaşın

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al