1 dk. Serkan KÖSE 23.04.2021

PUBG 11.2 Güncelleme Notları Yayınlandı

PUBG 11.2 güncelleme notları yayınlandı. Güncelleme notlarına göre Erangel’in Military Island köprülerinde değişiklik yapıldı.

Battle Royale denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan PUBG’nin 11.2 güncelleme notları yayınlandı. Yeni güncelleme ile birlikte Erangel’in Military Island köprülerinde değişikliğe gidildi. Güncelleme ile birlikte önemli performans iyileştirmeleri ve düzenlemeler geliyor.

PUBG 11.2 Güncelleme Notları

Güncelleme 11.2 şimdi test sunucusuna iniş yaptı.

Sezonun ilk Survivor Pass’i çıktı; Survivor Pass: Pajama Party! Pijama partisi temalı ödülleri ve yeni görevleriyle Pass’in sunduklarına bir göz atın.

Battlegrounds’un orijinal haritası Erangel’in Military Island köprülerinde değişikliğe gidiyoruz ve defansif ya da ofansif olarak sizlere daha çok seçenek sunuyoruz. Bir çadır kurup köprünün üstünde kamp yapmayı tercih edenler için artık ek siper alanları olacak ve bu şekilde düşmanlarla dolmuş UAZ baskınına kadar sabırlı bir şekilde beklemenizi sürdürebileceksiniz.

Birden fazla performans iyileştirmesi ve yaşam kalitesini arttıran düzenlemelerin yanı sıra, hata düzeltmeleri de bu güncelleme ile iniş yapıyor. Araçın içinden ateş etme özelliği dengelemesi dahil olmak üzere tüm değişiklikleri okuyun!

Geçen sene, oyunculara Erangel’deki hangi bölgelerin biraz düzenlemeye ihtiyaç duyduğunu sorduk. Farklı platformlardaki cevaplarınıza baktıktan ve aramızda tartıştıktan sonra, Sosnovka Adası ve Erangel anakarası arasındaki buluşma noktası olan Doğu ve Batı köprülerine odaklanmaya karar verdik.

Sosnovka Adası ile Erangel anakarasını birbirine bağlayan iki köprüde bazı büyük değişiklikler oldu. Ek siper alanları eklendi ve köprü genişletildi.

Yaya geçidi eklendi. Savunmak ya da saldırmak için kullanılabilir.

Damperli kamyonun konumu değiştirildi.

 

Güncelleme notlarının tüm detayları için bu linke tıklayabilirsiniz.

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al