2 dk. Esporlab 15.04.2020

PUBG 7.1 Güncellemesi Test Sunucularına Geldi

Yaptığı güncellemeler ile hem yenilikler getiren hem de oyunu iyileştiren PUBG, bu kez 7.1 güncellemesi ile karşımıza çıkıyor. Oldukça kapsamlı olan bu güncelleme, Vikendi haritasının yeniden doğuşuna aracılık ediyor. Güncellemenin en çok merak edilen noktası; Vikendi haritasının yeni tasarımı. Güncellemeyi sadece bunlarla sınırlı tutmayan PUBG, yeni silah ve iyileştirmeleri de bu güncellemeyle karşımıza çıkarıyor. Aynı zamanda PUBG 7.1 güncellemesi test sunucularına geldi. Oynamak ve test etmek isteyen kişiler, test sunucularından yararlanabilirler.

PUBG 7.1 Güncellemesi Test Sunucularına Geldi

Vikendi haritasına en gelen demir yolu sistemi, haritanın en önemli özelliği diyebiliriz. Bu demir yolu sistem ile haritanın her tarafını istediğiniz gibi gezebiliyorsunuz. Aynı zamanda haritanın kar seviyesi ve arazi koşullarını da güncelleyen PUBG, Dino Park’ın yerine Dinoland getirmiş durumuda. Parkın tasarımı da oldukça değişmiş diyebiliriz.

PUBG 7.1 Güncellemesi Detayları

Vikendi haritasının yenilenmesi dışında başka yeniliklerin de olduğunu söylemiştik. Bunların arasında yeni bir silah bulunuyor. Mosin-Nagant ismi verilen silah, Kar98k ile aynı özellikleri ve görünümü taşıyor. Mermi olarak da aynı olan silah, ses konusunda Kar98k’dan ayrılıyor. PUBG, bu silah güncellemesi ile yeni silahların geleceğini de belirtiyor.

Oyunda meydana gelen çökme ve performans sorunları, bu güncelleme ile ortadan kalkıyor. Optimizasyon sistemini geliştiren şirket, daha iyi oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Mavi kuponların BP’ye dönüştürülmesi, eşleştirme durdurma, ağ göstergesi simgesinin kaldırılması ve oyundan ayrılan oyuncuların sayısını görme gibi birçok yeni özellik de bu güncelleme ile geliyor.

Yetkililer, Survivor Pass adı verilen topluluk görevleri barındıran sistemin yakında karşımıza çıkacağını söylüyor. Bu noktada sadece bilgi veriliyor ve kısaca bahsediliyor. Aynı zamanda bu sistemde görevlerin bulunacağı, bu görevlerin bitirilmesiyle çeşitli aksesuar ödüllerinin yer alacağı da görülüyor.

Güncellemeyi yaptığı açıklama ve video ile duyuran PUBG, güncelleme detaylarını net şekilde paylaşıyor. Oyun ile ilgili birçok yeniliğin ve iyileştirmenin yer aldığı bu güncelleme, oyuncular tarafından test edilmeye başlandı. Ayrıca birçok oyuncu, yeni güncellemeden oldukça memnun diyebiliriz.

Yeni oyun haberleri için bizi takip etmeyi unutmayın, iyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al