1 dk. Serkan KÖSE 27.07.2021

PUBG Kısa Süre İçinde Ücretsiz Olabilir

Özellikle geçtiğimiz yılların en popüler oyunlarından birisi olan PUBG oyunu ile ilgili ortaya atılan bir iddia oyuncuları memnun etti. 

Battle royale türüne getirdiği kendine has yorumuyla oyuncuların büyük bir beğenisini kazanan PUBG oyunu 2010’lu yıllara damgasını vurmayı başarmıştı. Her geçen gün oyun ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkarken şimdi de oyunun geleceği için önemli bir iddia ortaya atıldı. 

PUBG Ücretsiz Olabilir

Daha önce pek çok doğru söylentinin kaynağı olan Player IGN isimli Twitter kullanıcısı, PUBG geliştiricilerinin oyunu ücretsiz yapmak istediğine dair bir söylentiyi takipçileri ile paylaştı. Söylenenlere göre oyun gelecek ay oyuncuların fikirlerini alan etkinlikten sonra PUBG’nin ücretsiz olmasına karar verecek. Elbette ki oyun tamamen ücretsiz olmayacak, sadece oyun oynaması ücretsiz yani F2P olacak. 

Geliştirirler oyunu 2019 yılında da ücretsiz yapmak istemişti ancak PUBG kitlesinin isteği üzere bu karardan vazgeçilmişti. Görünüşe göre tekrardan geliştiriciler bu karar üzerinde yoğunlaştı. Son olarak PUBG’nin en büyük rakiplerinden olan CoD : Warzone ve Fortnite oyunlarının ücretsiz olduğunu belirtmemizde yarar var. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al