2 dk. Esporlab 06.01.2020

PUBG Mobile 11. Sezon İçin Son 1 Gün!

Hem yeni güncelleme hem de güncellemenin yenilikleriyle ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. 11. Sezon afişinin yayımlamasıyla birlikte birçok iddia karşımıza çıktı. PUBG ekibi tarafından yayımlanan afiş, oyuncuların merakını daha çok arttırdı. Afişe göre, 0.16.5 güncellemesi robot temasını beraberinde getirecek gibi görünüyor. PUBG Mobile 11. Sezon güncellemesi ne zaman sorusuna birazdan yanıt vermiş olacağız.

Birçok Twitch yayıncısı ve Youtuber, güncellemeyle ilgili birçok şeyden bahsetti. PUBG’nin geliştiricileri, her güncelleme ile yeni özellik eklediği için güncellemeler büyük merak uyandırmaya başladı. Son zamanlarda oyuncu sayısında da artış sağlayan PUBG, yeni güncelleme ile birçok oyunu kazanmayı planlıyor.

Pubg Mobile 11. Sezon Güncellemesi Ne Zaman ?

Birçok yenilik ile karşımıza çıkacak olan 0.16.5 güncellemesi, yeni aksesuar ve kış temasını barındırıcak. Aynı zaman menülerin değişimi de söz konusu. Yarın, yani 7 Ocak’ta güncelleme oyuncuların beğenisine sunulacak.

pubg-mobile-yeni-güncelleme

pubg-mobile-yeni-güncelleme

PUBG tarafından paylaşılan görüntü, robot kolunu barındırıyor. Hem robotun olması hem de yazı tipinin robotlara özgü şekilde yazılması, yeni güncellemede robotların olacağının göstergesi. Görüntüyü yazımızdan görebileceğiniz gibi PUBG Mobile’ın resmi Facebook sayfasından da görebilirsiniz.

PUBG Mobile  11. Sezon Güncellemesi İçeriği

Kış temalı araba, kostüm ve menü, Gold Tier ödülleri, Ace Tier ödülleri ve yeni bir paraşüt, güncelleme ile karşımıza çıkacak. Kış teması sadece menüye değil, lobiye de yansıyacak. Ayrıca TDM oyun modunu sevenlere güzel bir haberimiz var. Oyuna hem yeni bir AVM deseni gelecek hem de TDM modunda birçok ekipman değişecek. Oyuncular, oyuna giriş yapmadan önce istediği ekipmanı düzenleyebilecek ve bu şekilde oyuna giriş yapacak.

Yarın oyuncuların beğenisine sunulacak güncelleme, şimdiden birçok kişi tarafından merak ediliyor. Güncellemeyle birlikte oyuncu sayısı rekoru bekleyen PUBG ekibi, bu hedefine ulaşabilecek mi? Sorunun yanıtını yarın hep beraber öğrenmiş olacağız. Oyun ile ilgili haberleri kaçırmadan takip etmek için bizi takip etmeyi unutmayın. PUBG gibi birçok oyun ile ilgili haber, sitemiz üzerinden ücretsiz şekilde yayınlanmakta.
Aynı zamanda güncelleme ile ilgili görüş ve önerilerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz. İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al