3 dk. Esporlab 05.12.2019

PUBG Mobile, 90 FPS ve 10 Bit HDR Desteği Gelecek

Snapdragon 865 Tanıtıldı, PUBG Mobile Oyuncularına Müjde.

Qualcomm şirketi, Snapdragon Tech Summit 2019 Havai’de devam ediyor, burada yeni dev amiral gemisi olan Snapdragon 865 işlemcisini tüm dünyayı tanıttı. Yeni nesil bu işlemcinin performans özellikleri PUBG Mobile kullanıcılarının yüzünü güldürecek ve pubg mobile 90 fps ve 10 bit hdr desteği gelecek.

Qualcomm’un yeni tanıtmış olduğu dev amiral gemisi niteliğini taşıyan Snapdragon 865 işlemcisi sadece performans bakımından özellikler taşıyor değil, bunun yanı sıra 5G, 200 MP kamera ve 144 Hz ekran desteği özelliğini’de beraberinde getiriyor. Sadece bu kadarla kalacağını düşünmeyin. Üretilen yeni nesil işlemci sayesinde PUBG Mobile oyuncuları için oyun performansınızı ve grafik özelliklerinizi yükseltmeye yarayacak özellikleri’de taşıyor.

PUBG Mobile HDR Özelliği Ne Zaman Gelecek?

Yenilikçi şirket, Snapdragon Tech Summit’in 2. gününde PUBG Mobile oyuncularını sevindirecek bir açıklama daha yaptı ve oyunun gerçekten 90 FPS ve 10 bit HDR özelliklerini destekleyeceklerinin müjdesini de verdi. Snapdragon 865 işlemcisine sahip olacak cihazlar, PUBG Mobile’da 90 FPS hıza ulaşmanın keyfini sürebilecek aynı zamanda telefonlarınızdaki yüksek yenileme hızına sahip ekran deneyiminden tam faydalanacaklar. Anlaşıldığı üzere artık Snapdragon yeni amiral gemisine sahip telefonlar 90 HZ ekrana sahip Snapdragon 855 cihazlardan çok daha yüksek kaliteye ve performansa sahip olacak.

OnePlus, akıllı telefon cihazlarında 60HZ’lik ekranları artık kullanmayacağını belirtmişti. OnePlus ailesinin PUBG Mobile oyununu çok sevdiğini hepimiz biliyoruz bunu göz önünde bulundurarak OnePlus 8 serisi ile Snapdragon 865 ile güçlerini birleştirip karşımıza çıkacağını heyecanla bekliyoruz.

PUBG Mobile 10 Bit HDR Desteği Gelecekmi?

PUBG Mobile’ın HDR modunda büyük değişikliklere gidileceğinin sinyallerini almaya başladığımızı söyleyebiliriz, 10 bit HDR desteği sayesinde Tencent Games‘ın görseller üzerine yoğun çalışmalar yapacağının haberini de buradan vermiş olalım. Oyun içerisinde fark etmişsinizdir, HDR moduna aldığınız zaman diğer modlara kıyasla çok büyük bir fark olduğu söylenemez. Yalnız gerçek 10 bit HDR desteği sayesinde, görsellerde iyileştirmeler yapıldığı takdirde gerçekten ne kadar kaliteli ve akıcı bir oyun deneyimi yaşayacağınızı hayal bile edemezsiniz.

Bütün bu yeniliklerin PUBG Mobile’ın oyun için neler yapabileceğini ne gibi değişikliklere gideceğini şuan için bilemiyor olsakta, Snapdragon 865 olan cihazlarda diğer akıllı telefonlara göre çok daha iyi grafiklere ve akıcı bir oyun deneyimine sahip olacağından tam olarak eminiz bu sayede pubg mobile 90 fps ve 10 bit hdr desteği gelecek. Merak etmemiz gereken en önemli olan konu ise şu, Snapdragon 865 işlemcili telefonlar ne zaman piyasaya sürülecek.

Yeni yıla az kaldı ve 2020’ye girdikten sonra yeni akıllı amiral gemiler ve yüksek donanıma sahip cihazların haberleri gelmeye başlayacaktır, sizler için yakın takipte olacağız sağlıcakla kalın.

Qualcomm Snapdragon 865 hakkında tanıtım ve bilgiler için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

 

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al