2 dk. Esporlab 25.01.2020

PUBG Mobile Benzeri Oyunlar

Hileler ve çeşitli nedenlerden dolayı birçok kişi, PUBG Mobile’ı bırakma kararı alıyor. Durum böyle olunca bu kişiler, farklı oyunlar aramaya koyuluyorlar. Hazırladığımız liste, tam da bu kişilere uygun bir liste. Bu sayede alternatif oyunları görebilecek ve oynayabileceksiniz. PUBG Mobile benzeri oyunlar nelerdir sorusuna yanıt olarak bu yazımızı gösterebiliriz.

PUBG Mobile Benzeri Oyunlar

Lafı çok fazla uzatmadan direkt listemize geçelim.

Survivor Royale

Oyunun en güzel özelliklerinden bazıları; çok yer kaplamaması ve grafik kalitesi. Bu sebepler sayesinde birçok kişi, Survivor Royale oyununu tercih ediyor. PUBG Mobile’a fazlasıyla benzeyen oyun, çeşitli modlar ile keyifli dakikalar sunuyor.

Hopeless Land

Hem App Store hem de Google Play Store’de yer alan bu oyun, PUBG Mobile ile neredeyse aynı. Oyunda adalar ve bu adalara atlaması gereken 100 kişi bulunuyor. Sona kalan kişi, oyunu birinci olarak tamamlıyor. Bunun dışında ufak grafik değişiklikleri ve modlar bulunuyor. PUBG’den sonra yabancılık çekmeyeceğiniz bir oyun diyebiliriz.

rocket-royale

rocket-royale

Rocket Royale

Oyun, PUBG’ye benzer fakat oynanışı çok farklıdır. Ada içerisinde sizin gibi birçok kişi bulunur. Adada bulduğunuz malzemeler ile roket yapamaya çalışır ve bu roketle adadan kaçarsınız. İlk adadan kaçan kişi, oyunu kazanmış olur. Bu arada diğer oyuncular saldırabilir. Önemli olan roketi ilk yapmak değil, adadan ilk kaçan kişi olmaktır.

Cyber Hunter

Oyun hem PUBG hem de Fornite’a benzemektedir. Kendi yapılarınızı inşa edebildiğiniz bu oyunda, birçok farklı mod bulunmaktadır. Oyunu hem Android hem de Iphone telefonler için indirebiliriz, iki sistem için de bulunmaktadır. Grafikleri ve arayüz tasarımı çok sevilen Cyber Hunter, fazlasıyla aktif oynanmaktadır. Bu sayede oyun içi hırs ve yükselme isteği size de sarmaktadır. Keyifli bir oyun olduğu için zamanınızın çoğunu buraya ayırma isteğiniz olabilir. Oyun boyutu büyük olarak düşünülebilir fakat böyle bir oyun için oldukça yeterlidir.

Bu şekilde oyun listelerinin gelmesini istiyorsanız, bizi sosyal medyadan ve internet sitemizden sürekli olarak takip etmeniz gerekmektedir. Listelerin yanı sıra, birçok oyun haberi de sitemizde paylaşılmaktadır. İyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al