2 dk. Serkan KÖSE 08.04.2021

PUBG Mobile Karakin Haritası Oynanabilir Durumda

PUBG Mobile Karakin haritası oyuna eklendi. Peki Karakin haritasında neler var?

Mobil oyuncuların en çok sevdiği oyunlardan birisi olan PUBG Mobile’a yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Pandemi döneminde gelirlerini önemli bir ölçüde arttıran PUBG Mobile oyunu şimdi de Karakin haritasını oyuna ekledi. PUBG Mobile’ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan haberlere göre oyuna Karakin haritasının eklendiği açıklandı.

PUBG oyuncularının uzun bir süredir deneyimlediği çöl temalı yeni harita Karakin, PUBG Mobile oyununa eklendi. PUBG Mobile’a eklenen bu harita kış temalı harita olan Vikendi’nin yerini aldı. Karakin haritasının eklenmesiyle birlikte kaldırılan Vikendi haritasının  PUBG Mobile oyuna tekrardan eklenip eklenmeyeceği belli değil. PUBG Mobile geliştiriciler konu hakkında yaptığı açıklamada, Vikendi haritasınını PUBG Mobile oyunundan geçici olarak kaldırıldığını ve Vikendi haritasının ilerleyen dönemlerde oyuna tekrardan ekleneceğini açıkladı.

pubg-mobile-karakin-haritasi-oynanabilir-durumda

PUBG Mobile oyuncuları son güncelleme ile birlikte Karakin haritasına girmeye başladı. Karakin haritasını deneyimleyen PUBG Mobike oyuncuları genel olarak haritayı sevmiş olsa da bazı oyuncular haritanın bazı problemleri ve bugları olduğunu dile getiriyor. Bu sorunların elbette ki yeni güncellemelerle birlikte giderilmesi bekleniyor.

PUBG Mobile Karakin Haritası Nasıl Bir Harita?

PUBG oyuncularının bir süredir deneyimlediği Karakin haritası, küçük bitki örtüsüyle kuru, açık bir ortama sahip ve pek çok kayanın olduğu Kuzey Afrika’da yer alan bir çöl haritasıdır. Sahip olduğu boyut itibariyle en küçük harita olan Karakin kıyıları 2 x 2 bir alana sahip. Bu özelliği ile Karakin haritası Sanhok harikasının yarısı kadar. Ganimet anlamında düşük şansa sahip olan haritası oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olacak. Küçük boyutu nedeniyle haritada en fazla 64 oyuncu bulunabiliyor.

Haritada diğer haritalara nazaran çok fazla bina ya da ev bulunmuyor. Haritanın orta kısmında düz binalar olmasına rağmen, büyük ganimet düşüşleri oyunun köşelerine yapılıyor. Karakin haritasında ayrıca kaçak tünelleri, yapışkan bombalar ve yıkım bölgesi mekanikleri de bulunuyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al