3 dk. Esporlab 05.12.2019

PUBG Mobile Mekanik Öfke ve Renk Körü Modu

PUBG Mobile oldukça popülerleşme yolunda liderliğini sürdürürken, bugün geliştiricilerden aldığımız habere göre Pubg Mobile Dünya genelinde tam 600 Milyon indirme sayısına ulaşarak bir rekora daha imza atmış bulunuyor. Bugün gelen haber ise çok yakında PUBG Mobile Mekanik Öfke ve Renk Körü Modu oyuna ekleniyor olacak.

Oyunun çıtasını ve heyecanını bir üste daha taşımayı hedefleyerek oyuna eklenecek bu Mekanik Öfke Modu ortalığı kasıp kavuracak cinsten. Arkadaşlarınız ile beraber silahlandırılmış araçlar ile rakipleriniz ile kıyasıya mücadele etmeye hazır olun. Yüksek zırhlı ve yüksek silah donanımlarına sahip araçlar ile oldukça çekişmeli bir rekabet’in ortasında gözünü açacaksınız, sıkı durun burada yavaş olan her zaman kaybeder! Tıpkı hızlı ve öfkelide ki gibi olmalısınız bu bir hayatta kalma savaşı.

Şuan ki aldığımız duyuma göre oldukça, ağır silahlarla donatılacak bu araçlar ile takım arkadaşınız ile beraber hareket etmek zorundasınız. Birinizin hatası ikinizin ölümüne yol açabilir. En iyi bildiğiniz görevi üstlenmeniz de fayda var. Araç kullanmayı iyi biliyorsan direksiyonun başına geç, arkadaşın ise ağır silahın başına geçip işi pişirsin.

Gördüğümüze göre oyuna oldukça büyük yenilikler getirilecek, bunlar daha başlangıç diyebiliriz. Takım ruhuna sahip ekipler her zaman daha iyi derece alacaktır, sonuçta bu bir savaş ve çorba parası lazım.

pubg mobile mekanik öfke modu ne zaman gelecek

pubg mobile mekanik öfke modu ne zaman gelecek

PUBG Mobile Mekanik Öfke Modu Ne Zaman Çıkacak?

Yenilenmiş bu mod tam olarak 11 Aralık 2019’ta güncelleme ile oyuna dahil edilmiş olacaktır, kemerlerinizi sıkı bağlayın eğlence başlasın!

PUBG Mobile Mekanik Öfke ve Renk Körü Modu Diğer Özellikler

PUBG Mobile kullanıcı kitlesini artırmak ve daha çok oyuncularını düşündüğü için, renk körü modunu oyuna eklemeye hazırlanıyor. Renk körü modu’nun gerçekten de gözlerinde problem olan oyuncular için eklendiğini umuyoruz. Şu anda pek net detaylı bilgiler olmasa’da renk körü modu sayesinde umuyoruz ki renk seçimi konusunda sorun yaşayan dostlarımız bu mod sayesin de oldukça keyifli vakit geçirme şansına sahip olacak.

Böyle gurur verici adımlar atmaya devam eden yöneticileri buradan saygı ile selamlıyoruz, tüm kullanıcı kitlesini düşünmek ve oyuncuların arz taleplerine yanıt vermek her oyun geliştirici firmanın yapabileceği bir iş değildir. Umuyoruz ki gelecek zaman da engelliler için de güzel çalışmalar yaparlar.

Renk körü modu hakkın da sadece bunlar bizlerin tahminleri, umuyoruz ki bu sadece normal bir mod değildir ve gerçekten renk körü olan insanlar için yapılmış bir mod olarak karşımıza çıkar.

pubg mobile renk körü modu yakında

pubg-mobile-renk-koru-modu

Renk körü mod’un ne zaman çıkacağı konusunda şuan da net bir tarih bulunmuyor. Tüm gelişmeleri yakından takip ederek sizleri haberdar edeceğiz, sağlıcakla kalın iyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al