1 dk. Serkan KÖSE 29.03.2021

PUBG Mobile Oyununun Günlük Geliri Belli Oldu!

Popüler mobil oyunların başında gelen PUBG Mobile oyununun günlük geliri belli oldu. İşte PUBG Mobile günlük geliri. 

Mobil oyun dünyasının en popüler oyunlarından birisi olan PUBG Mobile oyununun günlük kazancı belli oldu. PUBG Mobile oyunu aktarılan bilgilere göre günlük 7 milyon dolardan fazla gelir elde ediyor. Günlük 7 milyon dolardan fazla kazanan PUBG Mobile’ın tahtı kolay devrilecek gibi görünmüyor. 

Çıkışını gerçekleştirdiği günden bugüne mobil oyun dünyasına damga vuran PUBG Mobile’ın çıkışının ardından uzun zaman geçmesine rağmen popülerliğinden hala bir şey kaybetmediği görülüyor. Mobil oyunlar arasında kendi dinamiklerini ve kitlelerini oluşturan PUBG Mobile oyununun elde ettiği gelirler de bunu kanıtlıyor. Daha önce PUBG Mobile’ın çeşitli raporlarda kazandığı gelirler açıklanmıştı ancak bu sefer oyunun günlük kazandığı gelir açıklandı.

pubg-mobile-oyununun-gunluk-geliri-belli-oldu

PUBG Mobile Oyununun Günlük Geliri

Oyun sektörüne dair doğru analizleri ile adından söz ettiren Sensor Tower tarafından yapılan araştırma sonucunda yayınlanan tapıra göre sadece bir gün içerisinde oyunun yaptığı kar 7 milyon dolar barajını geride bırakıyor. Küresel pandemi nedeniyle hem oyuncu sayısını hem de elde ettiği geliri katlanmış olan PUBG Mobile oyunu gelirinin yüzde 55.4’ünü sadece Çin pazarından elde ediyor. Amerika ve Japonya ise ikincilik koltuğunu paylaşıyor. Son olarak PUBG Mobile oyununun sadece geride bıraktığımız Mart ayında 300 milyon dolar gelir elde ettiğini belirtmekte yarar var. Pandeminin bitmesinden sonra PUBG Mobile oyununun bu gelirinin düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al