1 dk. Serkan KÖSE 10.07.2021

PUBG : New State Oyunundan iOS Kullanıcıları İçin Sevindiren Haber

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini orijinal battle royale oyunu olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS ya da bilinen adıyla PUBG’nin yapımcısı olan KRAFTON Inc’in yaptığı yeni PUBG oyunundan yeni haber geldi.  

Bilindiği üzere PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS ya da bilinen adıyla PUBG’nin yapımcısı olan KRAFTON Inc. bir süredir PUBG evreninde geçecek olan yeni mobil oyun PUBG : New State oyunu üzerinde çalışıyordu. Android iççin ön kayıtları başlayan yeni PUBG oyununun iOS cihazlar için de ne zaman ön kayıta açılacağı belli oldu.  

Krafton kısa bir süre önce merakla beklenen PUBG : New State için iOS kullanıcıları için müjdeli haberi verdi. App Store üzerinden ön kayıt aşamasına geçecek olan iOS kullanıcıları için ne yazık ki tam bir tarih açıklanmadı. Oyunun Android için ön kayıt sayısı ise 20 milyon kullanıcıyı geride bıraktı. Bu da oyun için büyük bir bekleyiş olduğunu gösteriyor.  

Oyunun net çıkış tarihi oyunun yapımcıları tarafından açıklanmamış olsa da oyunun bu yıl sonunda iOS ve Android platformu için çıkması bekleniyor. Oyun için paylaşılan videoyu ise yazımızın sonundan izleyebilirsiniz.  

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al