1 dk. Serkan KÖSE 06.05.2021

PUBG ve FIFA 21 Steam’de İndirime Girdi

PUBG ve FIFA 21 Steam’de indirime girdi. İşte Steam indirimleri ile birlikte indirime giren oyunların yeni fiyatları.

Battle royale oyun türü denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds ya da daha çok bilinen adıyla PUBG Steam oyun kütüphanesinde yeniden en çok satanlar listesine girmeyi başardı. PUBG oyununun bu başarısının ardından oyunu daha önce oynamamış olan pek çok oyuncu PUBG oyununu satın almaya başladı. Oyunu yeniden satın almak isteyen oyuncular için Steam’de oyun yeniden indirime girdi.

İşte Oyunların Yeni Fiyatları

Çıktığı ilk günden itibaren pek çok rekoru kıran ve halen daha popülerliğinden pek fazla bir şey kaybetmeyen PUBG oyunu özellikler koronavirüs pandemisi ile birlikte oyuncuların tercih ettiği oyunların başında gelmeye devam ediyor. Şu sıralar oyunun geliştiricileri oyunun yeni sürümleri üzerinde çalışıyor olsa da oyunun ilk sürümü de oyuncular tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Tekrardan Steam çok satanlar listesine girmeyi başaran oyunun fiyatında yüzde 50 indirime gidildi. Bu indirimin sınırlı süreli olduğunu belirtmemizde yarar var. PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun Steam fiyatı 87 TL idi ancak yapılan bu indirimle birlikte 43.50 TL karşılığında satın alınabiliyor.

pubg-ve-fifa-21-steamde-indirime-girdi

Steam üzerinden indirime giren bir diğer oyun ise futbol denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan FIFA 21’den başkası değil. Muhteşem denilebilecek bir indirim alan FIFA 21’in normalde 419.99 TL olan fiyatı yüzde 67 indirimle birlikte 138.59 TL’ye düştü. Oyunları indirimli fiyat etiketi ile satın almak için elinizi çabuk tutmanızda yarar var.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al