2 dk. Esporlab 23.03.2020

PUBG Yıldönümüne Özel Ücretsiz Kostüm

PUBG, oyunun 4. yılına giriş sebebiyle hem güncelleme yapacak hem de birçok hediye dağıtacak. Özellikle Vikendi haritasıyla ilgili yapılan güncellemeler, birçok kişi tarafından merak ediliyor. 2017 yılından bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynanan oyun, battle royale kategorisinde dünyanın en iyi oyunları arasında yer alıyor. Durum böyle olunca sürekli güncelleme yapması gereken PUBG, bu görevini yerine getiriyor ve yıldönümlerine özel birçok hediye dağıtıyor. Bu durumda PUBG yıldönümüne özel ücretsiz kostüm veriyor diyebiliriz.

PUBG, Yıldönümünde Özel Kostüm Veriyor

3. Yıldönümünü sonlandıran oyun, ilk olarak uzun zamandır üzerine çalışılan Vikendi harita güncellemesi ile karşımıza çıkacak. Bunun yanında çeşitli ve ücretsiz kostümler verecek PUBG, bu sayede oyuncu sayısını arttırmayı hedefliyor.

Karakin haritasından sonra yüzüne bakılmayan Vikendi, trenler ile geri geliyor. Uzun zamandır geri dönüş alınan ve binlerce kişi tarafından test edilen trenli Vikendi haritası, tekrar yayınlanacak.

PUBG’nin yaptığı açıklamaya göre; birçok yeni harita, mekanik, kostüm ve çeşitli yenilikler, 4. yıl içerisinde oyuncular ile buluşacak. Yakın zamanda çıkacak sızdırmalar ile mutlaka yeni güncellemelerle ilgili bilgi sahibi olacağız.

PUBG Yıldönümüne Özel Ücretsiz Kostüm

PUBG, ücretsiz eşya kutusu sunacak ve bu şekilde birçok oyuncu ücretsiz kostüm sahibi olmuş olacak. Bu noktada sadece ücretsiz kostüm değil, M416 tasarımı ve paraşüt tasarımı da oyunculara ücretsiz olarak verilecek. M416 tasarımının dünya genelinde düzenlenen bir yarışma sonucunda seçildiğini söylemeden geçmeyelim.

PUBG’yi konsol aracılığı ile oynayanlar, 26 Mart ile 25 Nisan tarihleri arasında eşya kutularına sahip olabilecek. Bilgisayardan oynayan oyuncular ise, 23 Mart ile 23 Nisan tarihleri arasında mağazadan ücretsiz şekilde kutuya sahip olabilecek. Güncellemenin mobil için gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

Bu güncellemeler, birçok hata ile karşımıza çıkabiliyor. Özellikle PUBG yazılım ekibini rahatsız eden bu hatalar, diğer güncellemeler ile düzenleniyor. Bu şekilde birçok güncelleme yapmayı planlayan PUBG yetkilileri, yıl içerisinde yeni harita, silah ve mekaniklerin geleceğini de bizlere açıklıyor. Bazı sıkıntılara göre; ölüm maçı, ağır silah modu gibi birçok mod, yeni yıl içerisinde karşımıza çıkmış olacak.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al