2 dk. Esporlab 27.03.2020

PUBG’nin Panzerfaust Barındıran Yeni Güncellemesi Yayınlandı

PUBG, geçtiğimiz günlerde yeni güncelleme yayınlamıştı ve bu güncelleme sırasında yeni güncellemelerin geleceği haberini vermişti. Bu kez daha spesifik bir güncelleme ile karşımıza çıkan PUBG, Karakin haritasına özel bir silahı oyuncuların beğenisine sunuyor. Güncelleme, beraberinde birçok değişiklik getiriyor fakat en çok öne çıkan değişiklik bu. Panzerfaust adı verilen bu silah, Karakin haritasında tanksavar olarak karşımıza çıkacak. Bu noktada PUBG’nin Panzerfaust barındıran yeni güncellemesi yayınlandı diyebiliriz.

PUBG’nin Panzerfaust Barındıran Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Almanlar tarafından Dünya Savaşı sırasında geliştirilen Panzerfaust silahı, oyuna eklenmiş en etkili silahlardan biri olacak gibi duruyor. PUBG tarafından yayınlanan güncellemede bulunan notlar şu şekilde:
Panzerfaust gibi yıkım gücü yüksek olan diğer silahlar dengelendi. Bu noktada Tommy Gun, UMP-45, M249 ve DBS gibi silahların dengelendiğini söyleyebiliriz.
Düşmanlara ciddi hasar verme potansiyeli olan Panzerfaust, sadece Karakin haritasında kullanılacak.
Drop ile karşımıza çıkan DBS ve M249, artık haritanın herhangi bir yerinde karşımıza çıkabilecek. Bu, bu silahların normal silah statüsüne geldiğini ve yaygın olarak karşımıza çıkacağı anlamına geliyor.
Aynı zamanda her güncellemede olduğu gibi bu güncellemede de birçok hata giderildi. Bu bağlamda en çok Ölüm Maçı sırasında meydana gelen hatalar üzerinde çalışma yapıldı. Oyuncular, süre sınırından sonra hareket etmeleri ya da tetiğe basmaları durumunda dokunulmazlıklarını kaybetmiş olacak.

pubg-panzerfaust

pubg-panzerfaust

Panzerfaust Silahının Özellikleri

– Silah, farklı menzil seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Varsayılan değeri 60 ve 100 olan Panzerfaust, 150 metreye kadar iş görebiliyor.
– Panzerfaust, sadece düşmana değil, aynı zamanda takım arkadaşına da zarar verebiliyor. PUBG, bu noktada takım arkadaşınıza dikkat etmeniz gerektiğini öneriyor.
– Tek kullanımlık bir silah.
– Panzerfaust ile ateş edildikten sonra tanksavar tüpü düşer ve geri alınamaz.
– Panzerfaust ile ateş edildikten sonra arka kısmında patlama alanı oluşur. Bu noktada takım arkadaşınızın dikkat etmesi gerekir.
– Haritada nadir olarak karşınıza çıkar.
– Panzerfaust, bazen havada da patlayabilir.
– Panzerfaust, ince duvarlara ve güçsüz nesnelere kalıcı hasarlar verebilir. Bu sayede duvar yıkmak için kullanılabilir.

PUBG’nin Panzerfaust barındıran yeni güncellemesi, birçok oyuncu tarafından olumlu karşılandı. Özellikle aksiyon seven oyuncular, istedikleri şekilde agresif davranabilecekler.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al