2 dk. Esporlab 14.01.2020

PUBG’ye Yeni Harita Gelecek Mi ?

PUBG Mobile’a gelen güncellemeler, PC versiyonunu oynayan oyuncuları kıskandırdı. Durum böyle olunca PUBG’ye yeni harita gelecek mi sorusu sorulmaya başlandı. PUBG yetkilileri, resmi Twitter hesabından görseller yayınladı ve bu sayede sorunun cevabı verilmiş oldu. PUBG, yeni haritalar ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor diyebiliriz. 5. Sezon’un bugün bitmesiyle birçok oyuncu bu habere büyük ilgi gösterdi.

Paylaşılan görüntülerin Orta Doğu’yu anımsattığı görüldü. Buna ek olarak, bir görselde Arapça bir kelimenin yer alması, oyuncuların Orta Doğu iddiasını daha da güçlendirdi. Tüm bu görseller, resmi Twitter hesabından paylaşıldı ve ilgi çekici açıklamalar yazıldı.

PUBG’ye Yeni Harita Gelecek

Oyuncuları heyecanlandıran diğer bir konu; oyuna C4 eklenmesi ve yıkılabilir alanlar. Paylaşılan görsellerden birinde mermi izleri yer alıyor, bu da oyunculara yıkılabilir alanların olabileceğini çağrıştırdı. Bildiğiniz üzere daha önce resmi PUBG Facebook sayfasından bir paylaşım yapılmıştı ve paylaşım oyuna gelecek C4 ile ilgiliydi. Paylaşımın daha sonra silinmesi, bu haritalar ile tekrar ortaya atıldı. İddialara göre; C4, yeni harita ile beraber karşımıza çıkacak.

Bunlara ek olarak, bir kullanıcı tarafından bazı iddialar ortaya atıldı. İddialara göre; oyuna “Kara Alan” adında bir alan gelecek ve içinde olan tüm binaları yıkacak. Ayrıca bu alan kırmızı alandan bağımsız olacak ve oyun içinde ikisi birlikte görülebilecek. 6. Sezon’da 2v2 maçların oynanabileceği harita karşımıza çıkacak. İddiaları ortaya adan kişi bunlarla kalmayıp, 6. Sezon’un “Shakedown” ismini alacağını ve yeni güncellemeler içereceğini belirtiyor.

Bunların hepsi birer iddia, henüz ortada kesin kanıt veya kanıtlar yok. Zaman içerisinde yapılacak açıklamalar, paylaşımlar ve ciddi sızdırmalar ile gerçek bilgiler karşımıza çıkacak. Bu iddialar arasında gerçekleşmesi kesin gözüyle bakılan tek bir iddia var diyebiliriz, bu da oyuna C4’ün eklenmesi. C4 paylaşımın daha önce yapılması ve paylaşımın kaldırılması, bunun ne kadar doğru olduğunu doğrulayabiliyor. Paylaşılan görüntüler ile C4’ün uyumlu olması, iddiayı daha çok güçlendiriyor. Yeni harita görsellerinden biri, CS:GO’yu andırıyor diyebiliriz. Bu sebep ile C4 güncellemesi, gelecek gibi görünüyor. Güncel oyun haberleri için bizi takipte kalın. İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al