1 dk. Serkan KÖSE 18.10.2021

Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Geçtiğimiz ay çıkması beklenen Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Rainbow Six Extraction, daha sonrasında ileri bir tarihe ertelenmişti. Oyunun yeni çıkış tarihi ile ilgili önemli bir bilgi öğrenmiş olabiliriz. 

Normal şartlarda Eylül 2021 döneminde çıkış yapacağı açıklanan Rainbow Six Extraction oyunu Ocak 2022’ye ertelenmiş ancak oyunun net çıkış tarihi açıklanmamıştı. Fransa merkezli oyun stüdyosu olan Ubisoft’un internet sitesine göre oyunun çıkış tarihi açıklanmış olabilir. Haziran 2021 tarihinde yayınlanmış olan blog gönderisi görünüşe göre kısa süre içerisinde yapılacak özel bir duyuru için güncellendi. 

Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi 

Gönderiye göre Rainbow Six Extraction oyunu 20 Ocak 2022 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC ve Google Stadia platformları için çıkış yapacak. 

Oyuncuların uzaylı rakiplere karşı mücadele ederek ilerleyecekleri oyunda oyuncular istihbarat toplamak adına çeşitli görevleri yerine getirecek. 

Rainbow Six Extraction, Rider’s Republic ile birlikte Temmuz 2021’de ertelenmiş, ancak tam çıkış bir tarih verilmemişti. Yapılan bu güncelleme ile birlikte çıkış tarihi ortaya çıkmış gibi görünüyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al