1 dk. Serkan KÖSE 19.07.2021

Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi Ertelendi

Ubisoft’un sevilen oyunlarından olan ve daha öncesinde 16 Eylül 2021 tarihinde çıkacağı açıklanan Rainbow Six Extraction oyununun çıkışının ertelendiği açıklandı. 

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre Rainbow Six Extraction oyununun Ocak 2022’ye ertelendiğini açıklandı. Oyunun son olarak 16 Eylül tarihinde oyuncularla buluşması bekleniyordu ancak büyük bir ihtimalle koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelendiğini söyleyebiliriz. 

Ertelenme hakkında bir neden belirten Ubisoft açıklamasında, “Bu vizyonu hak ettiği şekilde Ocak 2022’de hayata geçirmek adına ek zaman ayırma fırsatı benimsiyoruz. Rainbow Six Extraction ile hedefimiz, işbirlikçi oyunlar hakkında oynama ve düşünme şeklimizi değiştiren tam donanımlı bir AAA deneyimi sunmaktır. Missing In Action ya da The Spawl gibi benzersiz özelliklerle her görev gergin ve zorlu bir deneyim olacak şekilde ayarlanmıştır” denildi. 

Oyun tıpkı son dönemde pek çok oyunda gördüğümüz gibi çapraz oynamayı ve çapraz kaydetme desteği ile birlikte gelecek. Hem Hem Tom Clancy’s Rainbow Six Siege hem de Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction sahipleri, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’deki 18 operatörden oluşan tüm listeyie erişim hakkı kazanabilecek ve her iki oyunda da United Front kozmetik paketlerini elde etme şansı yakalayacak.

Rainbow Six Extraction’ın oynanış videosunu izlemek istiyorsanız, yazımızın sonundan izleyebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al