2 dk. Serkan KÖSE 25.08.2021

Rainbow Six Extraction Oyunundan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un bir süredir üzerinde çalıştığı tatil nişancı oyuncu serisi Tom Clancy’s’nin yeni oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction oyunundan yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 

Oyunun çıkışına az bir süre kala Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction oyunundan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun çıkışı ile birlikte oyuncular, sürekli değişecek olan 12 haritada 13 tür görevi tamamlamak için 18 operatörü kontrol edecek. Savaşçılar bu mücadele esnasında 25 alet ve 65’in üzerinde silah kullanacakken 13 düşman arketipiyle karşılaşacak. 

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction İçeriği Ve Yol Haritası

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction oyunu PvE oynanış türüne odaklanacak. Oyunun yapay zekası ile salı ya da üç oyunculu kooperatif olarak oynamak mümkün olacak. Haritalar, düşmanların ya da çeşitli değiştiricilerin hedefleri, türleri ve konumu dahil edilmek üzere karşılaşmadan karşılaşmaya değişecek ve pek çok öğeye sahip olacak. Oyun bu sayede oyuncuların sıkılmadan oynayacağı bir oyun olacak. Oyuncular oyun esnasında San Francisco, New Mexico, Alaska ve New York’u ziyaret edecek. Ayrıca oyundaki tüm seviyeler, Rainbow Six: Siege’deki çoğu haritadan en az üç kat daha büyük olacak.

Yapılan açıklamada geliştirici ekip, oyunun piyasaya sürülmesinin ardından yeni içeriklerle ücretsiz olarak genişleyeceğini de açıkladı. Çeşitli etkinlikler, ek karakterler ve sayısız ödül de oyun için planlanmış durumda. Oyuna ayrıca Dereceli Mod özelliği de eklenecek. 

Son olarak Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction oyunu, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S ile Google Stadia’ya 2022’nin ocak ayında çıkış yapacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al