1 dk. Serkan KÖSE 05.04.2021

Rainbow Six Parasite Oynanış Videosu Sızdırıldı

Ubisoft’un merakla beklenen yeni oyunu Rainbow Six Parasite oynanış videosu sızdırıldı. Peki yeni Rainbow oyunu bizlere neler sunacak?

Oyun severlerin sevdiği oyunların başında gelen Rainbow Six serisinin yeni oyunu olacak olan Rainbow Six Parasite’ın 5 dakikalik oynanış videosu sızdırıldı.

Rainbow’un yeni oyununun adı daha önce Rainbow Six Quarantine olarak açıklanmış sonrasında ise dünya genelinde koronavirüs pandemisi nedeniyle oyunun adı Rainbow Six Parasite olarak değiştirilmişti. Oyun bu isim değişikliğinden iki yıl önce duyurulmuştu.

Fransa merkezli oyun stüdyosu olan Ubisoft’un uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ancak pandemi nedeniyle oyunun geliştirilmesi üzerinde fazla çalışmadığı belirtilmişti. Bugün sızdırılan yeni bir video ise oyunun alpha sürecinde olduğunu gözler önüne seriyor.

rainbow-six-parasite-oynanis-videosu-sizdirildi

Sızdırılan videoda CO-OP oynanışa dair önemli detaylar görüyoruz. YouTube üzerinden DBL Online kanalından paylaşılan videoda oyuncuların isimleri kapatılmış durumda. Bu da söz konusu videonun closed alpha ortamında “gizlilik sözleşmesi” altında oyunu inceleyen ya da deneyimleyen ekibin bu video kaydını ortaya çıkarttığını gösteriyor.

Rainbow Six Parasite Oynanış Videosu

Oyuncuların Doom ve Left 4 Dead oyunlarından alışkın oldukları her yerden fırlayan yaratıklar Rainbow Six Parasite oyununa da taşınmış durumda. Oyunda oyuncular aksiyon dolu bir atmosferin içerisinde kendilerini buluyor ve bu durumda da ateş etmeden kısa bir süre dahi dinlenme fırsatları olmuyor.

Oyunda yaratıkların dalga dalga oyuncuların üzerine gelmeleri yine pek çok oyunda aşina olduğumuz bir durum. Oyunda oyuncular dünyayı işgal eden uzaylılara karşı savaşacak. Oyunun sızdırılan videosunun altına gelen yorumlarda oyuncuların bu oyundan pek memnun olmadığı görülüyor.

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al