1 dk. Serkan KÖSE 07.04.2021

Rammus53 Twitch Banı Hakkında YouTube Videosu Yayınladı

Twitch Türkiye’nin sevilen yayıncılarından Rammus53 Twitch banı hakkında YouTube videosu yayınladı.

İslam “Rammus53” Ekşi, Twitch platformundan banlanmasının ardından bir YouTube videosu yayınladı. Yayınladığı videoda Rammus53: Twitch benim dört yılımı heba etti” dedi.

Kısa süre önce çok hızlı bir çıkış yakalamayı başaran ve beklenmedik bir şekilde Twitch platformu üzerinden banlanan Rammus53, bu sebeple yaklaşık dört aydır Twitch platformu üzerinden yayın gerçekleştiremiyordu. Yayıncı kısa bir süre önce Twitch banı ile ilgili YouTube platformu üzerinden bir video yayınladı.

Rammus53 Twitch Banı Hakkında YouTube Videosu!

TWİTCH’DEN BENİ KİM BANLATTI !! (HERŞEYİ AÇIKLADIM)” isimli sorgu temalı video yayınlayan Rammus53’e videoda arkadaşları Mehmet Burak Şentürk ve Tugay Gök eşlik etti. Rammus53’e soruları yönelten isimler ise arkadaşları oldu.

İslam “Rammus53” Ekşi videoda kendisine sorulan neden banlandın sorusuna “Ben bir gün yayındaydım. Bir tane çocuk çıkardım. O çocuk ile dans ettik, eğlendik sadece” açıklamasını yaptı. Rammus53 ayrıca “İnsanlara ulaşmaya çalıştım, hiç kimse yardımcı olmadı bana, bir Allah’ın kulu. Daha ne yapabilirdim ki?” dedi.

rammus53-twitch-bani-hakkinda-youtube-videosu-yayinladi

Yayınlanan videonun sonunda yayınlarını artık Nonolive isimli canlı yayın platformunda yapmaya devam edeceğini belirten Rammus53, “Şimdi bu saatten sonra artık Twitch bizim için bitti. 100 tane mail atmama rağmen bana dönmediler.” dedi.

İslam “Rammus53” Ekşi’nin YouTube platformu üzerinden yayınlanan videosuna bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Rammus53’ün Nonolive yayınlarına ise çok kısa süre içerisinde başlayacağı videoda açıklandı. Yayıncının Nonolive sayfasına bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al